Olcay Şahan'dan Oğuzhan Özyakup'a övgü

Olcay Şahan'dan Oğuzhan Özyakup'a övgü

Vatan Gazetesi'ne konuşan Olcay Şahan, Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu arasında yaşanan olaydan Oğuzhan Özyakup'a kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

İşte Olcay'ın sözleri:

OĞUZHAN'I OSCAR'A BENZETİYORUM

“Oğuzhan'ı Brezilya Milli Takımı'ndaki Oscar'a benzetiyorum. Herkes ona vücudunu geliştirmesini söylüyor ama Oscar, vücut olarak Oğuzhan'dan daha kötü. Oğuzhan çok yetenekli bir oyuncu. Hatta Türkiye'de ilk 3'e girer. Bence salona gidip vücut yapması önemli değil. Çünkü bu oyun zekayla oynanıyor. Oğuzhan da bence çok zeki bir oyuncu. Mesela Başakşehir maçında ön libero oynadı ve çok başarılıydı. Türkiye'den Avrupa'ya gidebilecek 3 oyuncudan biri Oğuzhan. Diğer ikisi de bizde oynuyor.”

GÖKHAN, HAKAN VE ÖMER AYNI TAKIMDA OYNAYACAK

“Ben Gökhan'ı da Hakan'ı da Ömer'i de çok seviyorum. Ancak o konu hakkında yorum yapmak istemiyorum. Eskide kalmış bir konu. Artık kimse konuşmuyor bile bunları. Hepsi benim kardeşim. O konu kapanmıştır. Bir gün onların aynı takımda oynayacaklarına inanıyorum. Bu konuları uzatmanın anlamı yok. Olay zamana bırakınca kendiliğinden çözülür.”

SAÇLA SAKALLA İYİ FUTBOL OLMAZ

“İlhan Cavcav'ın sakal konusundaki sözlerine saygı duymak gerekir. O kendi düşüncesi. Herkes istediği gibi yaşar. Ama bence sakalla saçla iyi futbol olmaz. Bunun onlarla alâkası yok.”

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...