Ölümden son anda kurtulan kadın
İHA

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 17.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Küçükköy Yolu Caddesi 53. Sokak’ta bulunan 5 katlı bir binanın giriş katındaki parke deposunda meydana gelmişti.

Parke deposundaki strafor kazanının patlaması sonucu 1’i ağır 11 kişi yaralanmıştı. Patlamanın şiddetiyle çevrede bulunan 3 araçta ciddi hasar meydana gelirken, binanın girişinde bulunan iki duvar de yıkıldı.

Çevredeki iş yerlerinde de hasara yol açan patlamanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıkmıştı.

ÖLÜMDEN SADECE 3 ADIMLA KURTULDU

Öte yandan, patlamanın yaşandığı binanın yan sokağında bir tekstil atölyesinde çalışan Arife Bayburtlu ölümden saniyeyle kurtuldu. Park halindeki bir minibüse malzeme yükleyen genç kadının üzerine gökten adeta beton yağdı. Beton parçalarından sadece 3 adımla kurtulan kadının ölümden kaçışı güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Ölümden son anda kurtulan kadın VİDEO

Ölümden son anda kurtulan kadın

GÖKTEN BETON YAĞDI

Güvenlik kamera görüntülerinde, tekstil atölyesinde çalışan kadınlar park halindeki bir minibüse malzeme yüklüyor. Son olarak minibüse malzemeyi koyan Bayburtlu, minibüse malzeme yükledikten sonra patlama meydana geliyor. Patlama sonrası büyük bir beton parçası minibüsün arkasına düşüyor. Genç kadın can havliyle kaçıyor.

Ölümden son anda kurtulan kadın

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)