Onur Kıvrak sahalardan 6 ay uzak kalacak

Onur Kıvrak sahalardan 3 ay uzak kalacak

Trabzonspor'un dün UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Legia Varşova ile oynadığı maçta sakatlanan kaleci Onur Recep Kıvrak'ın en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

EN AZ 6 AY YOK

Bordo mavili kulübün doktoru Hakan Bozdoğan, başırılı kalecinin durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Legia Varşova maçında sakatlanan kaptanımız Onur'un sol dizinde ciddi bir sıkıntı olduğunu tespit ettik. Bugün çekilen MR'ı neticesinde Onur'un sol diz ön çapraz bağlarında kopukluk teşhis edildi. Bu nedenle kaptan Onur'un operasyon geçirmesi gerekiyor. Operasyonun iyi geçmesi halinde Onur, 6 ay sonra antrenmanlara başlayabilecek." ifadelerini kullandı.

Bozdoğan, ayrıca aynı maçta sol elmacık kemiği kırılan Avraam Papadopoulos'un da bu sabah küçük bir operasyon geçirdiğini belirtti. Futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini veren Bozdoğan, birkaç gün dinlendikten sonra özel bir maske ile antrenmanlara başlayabileceğini kaydetti.

Sol ayak bileğinde şişlik ve ödem bulunan Kevin Constant'ın durumuyla ilgili bilgi de veren doktor Bozdoğan, "Kevin'in rutin kontrolleri yapıldı ve MR'ı çekildi. MR neticesinde oyuncumuzun sağlık durumu hakkında daha detaylı bir açıklama yapabilirim." diyerek sözlerini tamamladı.