Ordu kent meydanına kavuşuyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 19 ilçeye kent meydanı kazandırma projesi kapsamında yapımına başlanan İkizce Kent Meydanı’nda çalışmalar devam ediyor.

Ordu kent meydanına kavuşuyor

SOSYAL ALANLAR İNŞA EDİLECEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın 19 ilçe için hazırladığı “Kent Meydanları” projesi kapsamında İkizce ilçesine kent meydanı yapılıyor. İlçe halkı, proje kapsamında yapılacak meydan ile birlikte oturup dinlenecekleri ve ortak vakit geçirebilecekleri sosyal alanlara kavuşacak.

Ordu kent meydanına kavuşuyor

ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

Ulubey, Perşembe ve Gölköy ilçelerinde hizmete alınan kent meydanlarından sonra İkizce ilçesinde belediye binasının yanında bulunan 1.653 m2 büyüklüğündeki mevcut meydan, revize ediliyor. Çalışmaların % 95 oranında tamamlandığı meydanın daha kullanışlı hale gelmesi için belirli yerlere pergola ve kameriyeler yerleştirildi. Zemin ise baskı beton ile kaplanarak modern bir görünüme kavuşturuluyor.

Ordu kent meydanına kavuşuyor

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Proje kapsamında çocuklar da unutulmadı. Mevcut oyun grubu yenisiyle değiştirildi, oyun alanının zemini kauçuk ile kaplandı. Bu sayede çocukların güvenli şekilde eğlenebileceği bir ortam oluşturuldu. Yapılan çalışmaların bitirilmesinin ardından meydan, kısa bir süre içerisinde halkın kullanımına açılacak.

Ordu kent meydanına kavuşuyor