Ordusporlu Adem evli olduğu halde evlenme teklifi etti

Ordusporlu Adem evli olduğu halde evlenme teklifi etti

PTT 1. Lig'in 31. haftasında Orduspor ile Boluspor arasında oynanan karşılaşmada Orduspor'a galibiyeti getiren golü atan defans oyuncusu Adem Sağlam, gol attıktan sonra formasının altındaki tişörte, “Elif Benimle Evlenir misin?” yazdı ve eşine gösterdi.

SÜREKLİ LAFINI YAPIYORDU

Sağlam, evliyken neden evlenme teklifi yaptığını açıkladı. 4 yıl önce Elif Sağlam ile dünya evine giren Adem Sağlam, eşine evlenmeden önce evlenme teklifi yapmadığını, eşinin de sürekli bunun lafını yaptığını, ondan kurtulmak için böyle bir teklif yaptığını söyledi.

Antrenman öncesinden açıklamalarda bulunan Sağlam, “Boluspor maçında golü ben attım ama sonuçta takım için yapılan birşey. Benim adıma güzel oldu. 7-8 haftadır tişörtümü açıp eşime göstermek istiyordum. O anlamda güzel oldu. Zaten evliyim. Bayağı uzun bir süre olduğu için evlenme teklif etmemiştim. Bunun lafı oluyordu. Ondan kurtulmak için teklif etmem gerekiyordu. İyi oldu. Bu gol bir nevi beni affettirdi” dedi.

“İNŞALLAH PUAN YA DA PUANLARLA DÖNECEĞİZ”

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını değerlendiren Sağlam, “Bana göre Boluspor gibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor da iyi bir takım. Kısa bir süre rakibin analizini yaptık. Biz her hafta hem kendi haddimizi bilerek hem de rakibi bilerek oynamaya çalışıyoruz. İnşallah aynı şekilde oynayıp puan ya da puanlar döneceğiz” diye konuştu.

GAZİANTEP MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Karadeniz temsilcisi Orduspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Durugöl Orduspor Tesisleri'nde teknik direktör Erkan Sözeri gözetiminde bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Orduspor, Süper Lig yolunda yara almak istemiyor. Orduspor'un bugünkü antrenmanı düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalar ile sona erdi.

Ordusporlu Adem evli olduğu halde evlenme teklifi etti