Orgeneral Akar: Evlatlarımızın kanı yerde kalmayacak
AA

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Irak'ın kuzeyindeki Batin Tepe üs bölgesinde, el bombasının kazaen patlaması sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ferhat Muratoğlu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Orgeneral Akar: Evlatlarımızın kanı yerde kalmayacak

"KARDA KIŞTA MÜCADELEMİZ SÜRMEKTEDİR"

Şehit Muratoğlu'nun çevresi tarafından çok sevilen, kahraman, cengaver bir vatan evladı olduğunu dile getiren Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri, bir bütün halinde milletinin emrinde gece, gündüz demeden karda kışta, soğukta sıcakta, vatanı, milleti, ülkenin ve milletin güvenliği için mücadelesini aralıksız sürdürmektedir." diye konuştu.

Orgeneral Akar: Evlatlarımızın kanı yerde kalmayacak

"DEVLETİMİZ MÜCADELESİNDE KARARLI VE AZİMLİ"

Akar, terörle mücadeledeki azim ve kararlılığın bitmediğini, aynı şiddet ve tempoda en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Biz bunu yaparken TSK, polisle, jandarmayla, korucularla, tüm güvenlik güçlerimizle omuz omuza bu mücadeleyi sürdürüyor. Milletimizin sevgisinden, güveninden, duasından güç alarak bu mücadeleyi sürdürüyoruz. İnşallah, yurt içinde, yurt dışında, karada, havada yapılan bu mücadele aralıksız devam edecek ve bu terör belası ülkemizden silinecek. Bunda Türkiye Cumhuriyeti devleti son derece kararlı, azimli. Bu karar değişmeyecek. Bu şekliyle inşallah ülkemizin güvenliği, milletimizin huzuru sağlanacak ve herkes rahata, huzura erecek. Bu mücadele sırasında kaybettiğimiz, şehitlik mertebesine ulaşan evlatlarımızın, mensuplarımızın sadece Türk Silahlı Kuvvetlerimizin değil, tüm güvenlik güçlerimizin tüm mensuplarının hiçbirinin kanının bir damlası dahi yerde kalmadı, kalmayacak. Bu konuda geride kalan bizler, azim ve kararlılıkla bu konu üzerinde durmak suretiyle yapılması gereken her şey eksizsiz yapılarak mutlaka bunların hesabı soruldu, sorulmaya devam edilecek."

Orgeneral Akar: Evlatlarımızın kanı yerde kalmayacak

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)