Orman: Aynı zihniyet Seba'yı göndermedi mi

Orman: Aynı zihniyet Seba'yı göndermedi mi

Milliyet Gazetesi'ne konuşan Fikret Orman, istifa etmesini isteyen bazı taraftarlar için, ''Aynı zihniyet Süleyman ağabeyi göndermedi mi? Aynı zihhiyet Serdar Bilgili'yi göndermedi mi? Yıldırım Demirören'le birlikte bu düşünce daha da büyümedi mi? Aynı düşünce, şimdiler de ‘Büyük Başkan Seba' diye bağırıyor.'' şeklinde konuştu.

İşte Orman'ın o açıklamaları;

Taraftar size son maçta, ‘bırak git' diye bağırdılar. Siz de maça gitmediniz. Bu bir tesadüf mü?

“Canları sağolsun. Yeğenim evleniyordu, düğündeydim. O güne denk geldi . O saate denk geldi. Balta Limanı'ndaydı düğün. Maç da Olimpiyattaydı. Yeğenimin düğününe gitmek durumundaydım. Biliyorsunuz herhalde ben en çok maça giden başkanım. Bütün deplasmanlara gidiyorum. Benim için önemli olan gerçek Beşiktaşlılar'ın, benim gözümdeki insanların yapmış olduğu duruştur...”

BENİM GİBİ KABADAYI OLMAYABİLİRLER

Başkan, zaman zaman tepkileriniz büyük oluyor, yani kabadayıvari söylemleriniz var..

- “Temsil ettiğim misyon Süleyman abinin, Baba Hakkı'nın ve Şeref Bey'lerdir. O misyondan geliyorum, o misyonun devamıyım. Onlar benim gibi kabadayı olmayabilirler. Benim stilim bu, beğenmeyen de olabilir. Tarzım belliydi, saklayarak da gelmedim. 2004'de neysem, bugün de buyum. Ancak onlar benim kabadayı olmadığımı bilirler. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. “

GENCİM, GÖĞÜSLERİM

Kim ne derse desin, kim nasıl bağırırsa bağırsın, daha çok gencim ve bunları göğüsleyecek cesaretim de fazlasıyla var. Buraya hedefler koyarak geldim. Kimseye taviz vermem

Başkan, son günlerde çok sinirlisiniz, başka deyişle bazı kesimlere sürekli ‘gider' yapıyorsunuz:

“Ben Beşiktaş camiasının başkanıyım. Benim kaale alacağım insanlar, almayacağım insanlar da bellidir. Benim şu anki duruşlarım da hareketlerim de Beşiktaş başkanlığıyla alakalıdır. Bu konuşulan konuların hepsi de ben Beşiktaş başkanı olduğum için. Beşiktaş'ta mutsuzluktan beslenen herkesin bildiği gibi bir kitle var ve soruyorum size diyorumki siz gazetecisiniz lütfen böyle bir araştırma yapın. Galatasaray kulübünde kaç tane internet sayfası var? Fenerbahçe kulübünde kaç tane var? Beşiktaş kulübünde kaç tane var? Maalesef Beşiktaş'ta dedikoduyla beslenen bir yapı var. Arkadaş biz kulüp için çalışıyoruz...”

Yani, zarar mı veriyor?

“Vermez olur mu?Ama Beşiktaş'lılar artık herşeyi görüyor. Beşiktaş'lılar her şeyin farkında.Kimse kimseyi kandıramıyor artık. Herkeste her gerçeği biliyor. Kimse yemiyor artık...”

AYNI ZİHNİYET SEBA'YI GÖNDERMEDİ Mİ?

Başkan çok sinirlisin, son maçta size de büyük tepki gösterdi taraftarların bir bölümü:

“Yoo o kadar da uzun boylu değil. Aynı zihniyet Süleyman ağabeyi göndermedi mi? Aynı zihhiyet Serdar Bilgili'yi göndermedi mi? Yıldırım Demirören'le birlikte bu düşünce daha da büyümedi mi? Aynı düşünce, şimdiler de ‘Büyük Başkan Seba' diye bağırıyor. Olabilir mi böyle bir şey? ‘Seba gitsin, Ahmet Dursun kalsın' diye yıllarca bağırmadılar mı? Ne çabuk unutuluyor bunlar. Kim ne derse desin, kim nasıl bağırırsa bağırsın, daha çok gencim ve bunları göğüsleyecek cesaretim de fazlasıyla var. Buraya hedefler koyarak geldim. Kimseye taviz vermem. Bir amaç için geldi, bu amacı yakalamak için gece - gündüz uğraşıyorum. 2016'ya kadar bu amaçlarımı gerçekleştireceğim, kulübü zirvede, gelecek insanlara teslim edeceğim...”

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...