Oryapark İstanbul'da ön satışlar başladı
Ajanslar

sf

İstanbul'un çevre bağlantı yolları ve ana arterlerinin kesişme noktasında, her iki köprüye de yakın bir konumda yer alan Oryapark İstanbul bir rezidanstan beklenen konfor ve hizmeti uygun şartlarda sakinlerine sunuyor. İlk etabı 2016 yılında tamamlanacak olan projede ön satışlar başladı.

ÖZENLİ PEYZAJIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

İnsanlara mutlu, huzurlu ve keyifli bir yaşam sunmak vizyonuyla yola çıkan Oryapark İstanbul, sunduğu konfor ve hizmet farkının yanı sıra mimari özellikleri ve özenli peyzajıyla dikkat çekiyor.

Tüm dairelerden panoramik bakış açısı sunan çok fonksiyonlu proje 526 dairelik, 36 katlı 2 rezidans kulesi, ofisler, alışveriş caddesi ve otelden oluşuyor. Her metrekaresinde konfora öncelik veren, modern çizgilerle tasarlanan daireler 1+1'den 4+1'e kadar çeşitliliğe sahip.

KALİTE VE AYRICALIK KATACAK

Crown Plaza Oryapark otelinin hemen yanında yükselen LEED sertifikalı ofis kulesi ise çalışma verimliliği ve çalışan güvenliğini ön planda tutan mimari özelliklere sahip.

Aralarında bankadan kuaföre kadar temel ihtiyaçlara hitap edecek 20 mağazanın hizmet vereceği, açık otoparkı olan "alışveriş caddesi" de gerek mimarisi gerekse premium markaları ağırlayan mağazalarıyla bölgeye kalite ve ayrıcalık katmaya hazırlanıyor.

Oryapark İstanbul'da ön satışlar başladı

ENERJİ TASARRUFU SAĞLANACAK

Oryapark İstanbul projesine insan mutluluğuna odaklı bir vizyonla başladıklarını belirten Oryataş yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğdaycı, "Kentte yaşamanın zorluklarını asgariye indirip insanların hayatlarını kolaylaştırarak mutluluklarına katkıda bulunmak üzere projemizi tasarladık. Rezidans kimliğinin gerektirdiği konfor ve hizmetleri Oryapark İstanbul sakinlerine uygun şartlarda sağlamaya özen gösterdik" dedi.

Buğdaycı, enerji tasarrufu sağlamak amacıyla uygun dış cephe sistemleri ve ileri teknolojiye sahip ürünler kullanıldığını belirtti. Tüm dairelerde su tüketimini azaltmak için aynı konforu sağlayan tasarruflu bataryalar seçildi.

Oryapark İstanbul'da ön satışlar başladı

İLK 4 AY AİDATLARI ORYAPARK ÖDEYECEK

Oryapark İstanbul'da rezidanslar mimari açıdan maksimum konfor sağlamak amacıyla tasarlandı. Daireye özel panoramik manzara sunan proje etrafındaki orman, deniz gibi var olan doğal unsurlarla temas etmeyi de sağlıyor.

Projede hayatı her yönüyle kolaylaştırmayı amaçlayan sosyal ve renkli yaşam alanları da oluşturuluyor. İçerisinde açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, kids club, club lounge, home theatre, premium lounge, özel yemek odaları, parti odaları, çok amaçlı spor sahası, yürüyüş parkurları ve açık/kapalı otopark da bulunan Orya Park İstanbul sakinleri ayrıca, Crowne Plaza Oryapark Hotel'de ayrıcalıklı hizmet avantajlarından faydalanabilecek. Ayrıca, yaşamın başlayacağı ilk dört ay boyunca da sakinlerden aidat alınmayacak.

Oryapark İstanbul'da ön satışlar başladı

HER YOL ORYAPARK İSTANBUL'A ÇIKIYOR

Oryapark İstanbul, ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alıyor. İstanbul'un ana arterlerinin üstünde, her iki köprünün kesiştiği noktada, üçüncü köprü bağlantı yoluna 2 kilometre mesafede yer alan Oryapark İstanbul, normal hava ve yol koşullarında Bebek'e de, Bağdat Caddesi'ne de 20 dakika uzaklıkta.

Yapımı devam eden 3. köprü ve havalimanı bağlantı noktasına sadece 3 dakika, Üsküdar - Çekmeköy metro bağlantı noktasına ise 5 dakika mesafede yer alıyor.

ÇEVRE DOSTU LEED SERTİFİKALI OFİS KATLARI

Oryapark projesi içinde önemli bir yere sahip olan 27 katlı ofis kulesi, 5 yıldızlı Crown Plaza'nın yanında 25 ofis katı, lobi ve restoran alanından oluşuyor.

Çalışma verimliliği ve çalışan güvenliğini ön planda tutan mimari özelliklerle inşa edilen ofis katlarında 9 adet asansör, açılabilir pencere sistemi, yangın anında yangın merdiveni, hollere ateş ve dumanın girmesini engelleyen teras basınç sistemi gibi özellikle bulunuyor.

Çevre dostu bina olarak tasarlanan, LEED Gold sertifikasına sahip ofis binaları alışılmışın dışında farklı, aktif, dinamik ve saygın bir iş hayatı sunuyor. Oryapark İstanbul ofis projesi tasarımında ve inşaatında LEED kriterlerine uyum sağlıyor. Ayrıca kullanılan otomasyon sistemi sayesinde binaların operasyonu sırasında oluşacak işletim giderlerini azaltarak, bina kullanıcılarının giderlerini düşürüyor.

PREMİUM ALIŞVERİŞ CADDESİ

Oryapark İstanbul'da yer alan ve içinde 20 seçkin markayı barındıran alışveriş caddesinden marketten kuaföre, konsept kafelerden eczaneye kadar farklı alanlarda pek çok mağazanın yanı sıra otopark alanı da bulunuyor. Rezidanslardan alışveriş caddesine Oryapark sakinlerinin rahatça ulaşmaları için özel geçiş koridoru da mevcut.