Osmangazi Köprüsü 10 bin kişilik iftarla açılacak
Ajanslar

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin en önemli ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü, 30 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile açılacak. Köprünün açılışında 10 bin kişilik iftar verilecek.

Osmangazi Köprüsü 10 bin kişilik iftarla açılacak

DÜNYANIN 4. BÜYÜK ASMA KÖPRÜSÜ

Köprünün açılışıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, köprünün ilçelerine değer katacağını belirterek “AK Parti’nin 14 yıllık iktidarı döneminde ülkemiz için hayata geçirdiği ve geçirmeye çalıştığı önemli projelerden biri olan köprünün bir ayağının Dilovası’nda olması ilçemize çok büyük bir değer katacak. Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4’üncü sırada yer alan Osmangazi Köprüsü’nün açılışı 30 Haziran’da ilçemizde yapılacak.

10 BİN KİŞİLİK İFTAR SOFRASI

Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın da açılışına katılacağı köprümüzün programı netleşti. Program çerçevesinde AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı başta olmak üzere Gebze, Darıca ve Çayırova İlçelerinin de katkıları ile birlikte 10 bin kişilik dev bir iftar sofrası kurulması için karar çıktı. Dört ilçe önemli bir organizasyona imza atmak için çalışmalarımızı başlattık” dedi.