Osman'ın babası çok kızdı

Osman'ın babası çok kızdı

Sevilen dizi "Öyle Bir Geçer Zaman Ki "dizisinin minik Osman'ı 6 yaşındaki Emir Berke Zincidi ile ilgili küçük yaşta yakaladığı şöhretin bünyesine ağır geldiği iddialarına babası Berkant Zincidi'den yanıt geldi.

Bölüm başına 2 bin TL alan Zincidi'nin çekimler sırasında, "Setin en iyisi benim. Herkes beni beğeniyor" diyerek ruhsal sıkıntılar yaşamaya başladığı öne sürülmüştü.

YAKINLARI TEPKİ GÖSTERDİ

Bugün'ün haberine göre; Emir Berke Zincidi'nin baba sı Berkant Zincidi iddiaların doğru olmadığını belirtti. Haberden sonra yakınlarının kendisini arayıp, "Oğlun rahatsızlanmış neden hâlâ dizide oynatıyorsun" diyerek tepki gösterdiklerini anlatan Berkant Zincidi şöyle konuştu:

"Oğlumun psikojisinde bir bozulma yok. Emir akıllı bir çocuk. İlgi, şöhret onu hiç şımartmadı. Sette yaşananların oyun olduğunun farkında. Bizim için para hiçbir zaman önemli olmadı. Olsaydı oğlumun reklamlarda oynaması için 100 bin lira teklif ettiler, ancak hiçbirini kabul etmedik. Bu iddiaları ortaya atanlar küçük bir çocuğun rolü altında ezilmiş insanlardır. Şöhretin bir tek sıkıntısını yaşıyoruz, o da Emir'i yolda görüp öpüp sarmalayan insanlardan yürüyemiyoruz." Yıllardır Türkiye'yi ağlatan çocuk çıkmadı Berkant Zincidi sette her şeyin oğluna göre ayarlandığını söyledi. Zincidi sözlerini şöyle sürdürdü: "Çekimler Emir'in uyku, yemek saatine göre yapılıyor. Yıllardır Emir gibi duygularını yansıtıp tüm Türkiye'yi ağlatan bir çocuk çıkmadı. 'Setin en iyisi benim. Herkes beni beğeniyor' demesinde de ne gibi bir sakınca var. O daha küçük bir çocuk. Onunla sette ilgilenen iki pedagog ve bir oyuncu koçu var. Dizide gördüğünüz şiddet sahnelerine Emir hiç tanık olmuyor o sahneleri ayrı çekiyorlar."