Otobüs şoförüne demir çubuklu saldırı
İHA

Yılmaz’ın kafasına 10’ar santimlik iki dikiş atılırken, yaşananlar araç kamerasına anbean yansıdı.

DEMİRÇUBUKLARLA ÖLDÜRESİYE VURDULAR

Görüntülerde araçta temizlik yapan Ali Yılmaz, bir anda otobüsün içine giren bir kişinin uçan tekmesiyle neye uğradığını şaşırıyor. Saldırgana karşı koymak isteyen Ali Yılmaz, bu defa otobüsün orta kapısından elinde demir çubukla otobüse giren diğer kişinin saldırısına uğruyor. İki kişi tarafından öldüresiye dövülen Ali Yılmaz kanlar içinde kalıyor.

Otobüs şoförüne demir çubuklu saldırı

Otobüs şoförüne demir çubuklu saldırı VİDEO

''BİR ANDA UÇAN TEKME ATTI''

Antalya’da 4 yıldız özel halk otobüsü şoförlüğü yapan Ali Yılmaz dehşet anını şöyle anlattı: "Sabah işimi yapmak üzere evden çıktım. 06.37’de durağa vardım. Daha sonra arabayı temizlemeye karar verdim. Bir anda koltuklara tutunarak bana uçan tekme attı. Ben ne olduğunu anlamadım. Şaka sandım ben. Daha sonra ben de kendimi savunmaya kalktım. Demirli olan bir kişi ise ortadan binmiş. Direkt demirle kafama vurmaya başladı. Ona karşılık veremedim.'' dedi.

''KAFAMI EZMEYE ÇALIŞTILAR''

Aldığı kötü darbeler nedeniyle yere düştüğünü söyleyen Yılmaz, “O kadar ağır darbeler aldım ki gözlerim karardı ve yere düştüm. Ama saldırganlar bir an bile durmadı. Yerde kafamı ezmeye çalıştılar. Fakat can havliyle yerden kalktım ve saldırganlara direnmeye devam ettim.'' diyerek verdiği yaşam mücadelesini anlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)