Otomobilde sürüklenen köpek sahiplenildi
Ajanslar

Çorlu'da, geçtiğimiz günlerde sahibi M.V. tarafından bir otomobilin arkasına bağlanarak sürüklenen köpeği internette ve yayınlanan haberlerde gören Mustafa Cebeci, hayvanı sahiplenmek için Çorlu Belediyesi'ne başvurdu. Ergene ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Cebeci, belediyedeki işlemlerin ardından köpeği sahiplendi.

HEMEN BAŞVURU YAPTI

Cebeci gazetecilere yaptığı açıklamada, kangal cinsi köpeğin doğal ortamda çoban köpeği olarak bakılacağını söyledi. Yapılan haberleri takip ettiğini ve köpeği almaya karar verdiğini ifade eden Cebeci, "İnternette ve televizyonlarda bu köpeği gördüm. Bana da böyle bir köpek lazımdı. Sahiplenmek için müracaat ettim. Yetkililer de gerekli işlemlerin ardından köpeği bana teslim ettiler" dedi.

Otomobilde sürüklenen köpek sahiplenildi

AŞILARINDAN SONRA TESLİM ALDI

Öte yandan, Çorlu Belediyesi Veteriner Hekimi Ahmet Çavdar da, köpeğin kendilerine geldiğinden beri bakımlarının ve tedavilerinin yapıldığını söyledi. Köpeğin çok sağlıklı olduğunu ifade eden Çavdar, "Buraya geldiğinde de çok ciddi yaralanması bulunmayan bu köpeğimizin gerekli müdahaleleri ve tedavisi yapıldı. Aşılamalarını da tamamlayarak Mustafa beye teslim ettik." şeklinde konuştu.

Otomobilde sürüklenen köpek sahiplenildi VİDEO