Özge Ulusoy: Hacı ile huzuru buldum
ensonhaber.com

Özge Ulusoy: Hacı ile huzuru buldum

Özge Ulusoy İzzet Çapa'ya verdiği röportajında, Hacı Sabancı ile olan ilişkisinin huzur ve mutluluk içinde devam ettiğini ve birbirlerine hiç kızmadıklarını anlattı. Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla sevgilileri kıskandıran Hacı-Özge çifti bu durumun bazen kıskançlıkla sonuçlandığını ifade etti.

Özge Ulusoy: Hacı ile huzuru buldum

Zaman zaman Hacı'yı kıskandığını hatta nevrinin döndüğünü anlatan Ulusoy, Hacı'nın da kendisini kıskandığını yeri gelince belli ettiğini söyledi.

Özge Ulusoy-Hacı Sabancı çifti GALERİ

"HACI İLE HUZURU BULDUM"

"Hacı (Sabancı) yaptığım her işte, verdiğim her kararda zaten hep yanımda. Bir şey başardığımda mutlu oluyor, beni alkışlıyor ve destekliyor. İlişkimizin huzuru için de bu çok önemli. Huzuru buldum. Belki sana sağlıksız gelecek ama o kadar sakin ve huzurlu bir ilişkimiz var ki asla birbirimize kızmıyoruz.

"KISKANIYORUM, NEVRİM DÖNÜYOR"

Eh ne yalan söyleyeyim Hacı'yı zaman zaman kıskanıyorum tabii. Biz çok sosyalleşmeyi seven bir çift değiliz, genelde kendi içimizde yaşıyoruz ama sosyal medyada fotoğraflarımızın altına “Ay ne tatlı sevgilin var” diye yazdıklarında hafiften nevrim dönmüyor değil (gülüyor). O da beni kıskanıyor. Yeri gelince belli de ediyor zaten."

Özge Ulusoy: Hacı ile huzuru buldum