Özkök: Aziz Başkan oyunculara İhsan Teyze'yi anlattı

Hürriyet gazeyesi yazarı Ertuğrul Özkök, geçtiğimiz günlerde Samandıra'ya giden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın oyuncularla yaptığı toplantıda neler dediğini anlattı.

İşte o yazı:

Fenerbahçe Samandıra tesisleri...

Aziz Yıldırım yönetim kurulundan bazı üyelerle Salı sabahı tesise geliyor. Takım antrenmana çıkmak üzere...

Oyuncular ve teknik direktör tesisin büyük salonunda toplanmış vaziyetteler.

ALANYASPOR MAÇINDA ÇEKİLEN BİR FOTOĞRAF

Alanyaspor maçında çekilmiş bir fotoğraf bu. Üzerinde 95 yaşında bir kadın görünüyor.

Oğlunun kollarında, yaşının verdiği zorlukla tribündeki yerine otururken çekilmiş. Oyunculara İhsan Teyzenin hikayesini anlatıyor.

Üzerinde 95 yaşında bir kadın görünüyor. Oğlunun kollarında, yaşının verdiği zorlukla tribündeki yerine otururken çekilmiş. Oyunculara İhsan Teyzenin hikayesini anlatıyor. 95 yaşında bir taraftar.

Özkök: Aziz Başkan oyunculara İhsan Teyze'yi anlattı

KONUŞMANIN EN DRAMATİK ANI

Başkan yumuşak bir sesle konuşmaya başlıyor. Sesinin tonunda son maçlarda alınan sonuçların yarattığı duygudan çok, ilerki maçlara yönelik bir umut aşılama havası hakim. Ama konuşmanın öyle dramatik bir anı var ki, Fenerbahçeli olup da etkilenmemek mümkün değil.

Aziz Yıldırım cebinden dörde katlanmış bir kağıt çıkarıyor ve futbolculara gösterip sesleniyor: “İhsan teyzeyi üzmeye ne sizin ne bizim hakkımız var...”

Özkök: Aziz Başkan oyunculara İhsan Teyze'yi anlattı

HER YIL KOMBİNE BİLET VE 10 NUMARA FORMA ALIYOR

Yıllardır takımın maçlarına geliyor. İki yıl öncesine kadar eşiyle geliyormuş. Onu kaybedince oğluyla gelmeye başlamış. Her yıl kombine biletini alıyor.

Her yıl 10 numaralı formasını yeniden alıyor. Takımın tribündeki 10 numarası o...

Aziz Yıldırım ligin başından beri oyunculara yaptığı ilk konuşmada, işte bu fotoğrafı gösteriyor ve ekliyor: “Böyle bir taraftarı üzmeye ne sizin ne bizim hakkımız var...”

Özkök: Aziz Başkan oyunculara İhsan Teyze'yi anlattı