Özkök Bekir Coşkun'un seçmene inek sözünü eleştirdi
ensonhaber.com

ertugrul

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Bekir Coşkun'un dün köşesinde kaleme aldığı yazıda AK Parti'ye oy veren seçmene "inek" diyerek hakaret etmesini eleştirdi.

"İNEK GİBİ OY ÇOĞUNLUĞU"

Bekir Coşkun dünkü yazısında "O arkandaki inek gibi oy çoğunluğu anlasa da anlamasa da… Bizler nasıl ki kumpası hissettik, nasıl ki hırsızlığını erken anladık, nasıl ki hain açılımlarını baştan gördük… Nasıl ki bu günleri önceden söyledik… Bunu da görüyoruz… Bu sensin…" demişti.

"OY VEREN İNSANA DİLİNİ UZATMA ÖYLE"

Özkök, Coşkun'u eleştirerek "Olmadı bu laf" dedi ve "AKP'liden önce ben haykırmak istiyorum sana... İstediğini eleştir, istediğin siyasetçiyi yerden yere vur ama ona oy veren insana dilini uzatma böyle." diye konuştu.

"Sevgili Bekir Coşkun. Kıymetli arkadaşım. Dünkü yazında AKP'ye oy veren insanlara "inek gibi çoğunluk" demişsin. Yok kardeşim olmadı bu laf. Ben de senin kadar öfkeliyim. En az senin kadar benim de içim yanıyor. Belki senden bile kaygılıyım ülkemin yarınından. Ama olmadı bu laf. AKP'liden önce ben haykırmak istiyorum sana... İstediğini eleştir, istediğin siyasetçiyi yerden yere vur ama ona oy veren insana dilini uzatma böyle. Ne onlar inek gibi çoğunluk ne bizler çapulcu bir azınlığız. Bırakalım artık bu jargonu... Hepimiz bırakalım. Sandık başında hepimiz eşit ve aynı derecede saygıdeğer insanlarız."

Özkök Bekir Coşkun'un seçmene inek sözünü eleştirdi