Pamir'in cesedi villanın havuzundan çıktı

Pamir'in cesedi villanın havuzundan çıktı

Dün kaybolan ve AKUT ile jandarma ekiplerinin 30 saattir aradığı 3.5 yaşındaki Pamir'in cansız bedenine ulaşıldı. Pamir'in cesedi, evine yakın olan villalardan birinin havuzundan çıkarıldı.

Pamir'in cesedi villanın havuzundan çıktı İZLE

YÜZLERCE İNSAN SEFERBER OLDU

Pamir'in kaybolduğu haberi Twitter'a düşer düşmez yüzlerce insan 3.5 yaşındaki çocuğu aramak için yollara düşmüştü. Dün geceden beri arama kurtarma ekipleri seferber olmuşken, ısrarla çevredeki villa sahiplerine de havuzlarını boşaltmaları yönünde çağrılar yapılıyordu.

"VİLLA SAHİPLERİ HAVUZLARI BOŞALTMADI"

Pamir'i arama çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan bir görevli de çevredeki villa sahiplerinin havuzları tüm uyarılara rağmen boşaltmadığını söyledi.

Pamir'in cesedi villanın havuzundan çıktı

HAVUZDAKİ SUYU BOŞALTMADILAR

Bölgedeki evlerin birçoğu bahçeli, havuzlu villa tipi evler olduğu için ve Pamir'in 3.5 yaşında olması nedeniyle fazla uzaklaşamayacağı tahmini üzerine çevredeki evler tek tek uyarılmıştı. Havuzlardaki suyun en kısa zamanda boşaltılması, arama kurtarma çalışmalarını hızlandırarak Pamir'e ulaşılmasını kolaylaştıracaktı. Ancak Pamir'in cesedi, kaldığı evin havuzunu boşaltmayan bir villanın "dolu" havuzundan çıktı.

Pamir'in cesedi villanın havuzundan çıktı