Pana Film'den darbe domaini eleştirilerine cevap
AA

Pana Film'den yapılan açıklamada, alınan domain ile ilgili medyada yanıltıcı haberler çıktığı öne sürülerek, bunun kabul edilemeyeceği ifade edildi.

Dizinin, farklı televizyon kanallarında 13 yıl boyunca yayınlandığına vurgu yapılan açıklamada, "15 Temmuz hain darbe girişimi öncesinde kamuoyunca da yakından takip edilen ve büyük ilgi duyulan 7 Şubat MİT krizi ve 17-25 Aralık'ta gerçekleştirilen hain saldırılar, hükumetimizin en üst makamlarınca ve devlet adamlarınca da 'darbe' olarak tanımlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

208 FARKLI DOMAİN

Yanıltıcı yayın yapan medya organlarıyla hukuki yollarla mücadele edileceği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Toplumsal olaylardan esinlenerek hazırlanan Kurtlar Vadisi adlı dizi için, 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesinde de FETÖ adlı hain yapılanmanın kalkıştığı 15 Temmuz darbe girişimine gelinen süreçte gerçekleşen diğer darbe girişimlerini konu alan bir konsepti içeren projemiz hazırlanmıştır. Bu kapsamda, içinde 'Kurtlar Vadisi Suriye' ve 'Kurtlar Vadisi Terör' adlı domainlerin de bulunduğu 208 farklı domainimiz gibi 'Kurtlar Vadisi Darbe' domaini de alınmıştır. Ülkemizin meşru hükumetine ve devlet büyüklerimize karşı gerçekleştirilen hain kalkışmaların 15 Temmuz öncesinde de 'darbe' olduğu izahtan varestedir."

Pana Film darbeyi önceden biliyor muydu haberi

Pana Film'den darbe domaini eleştirilerine cevap

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)