Parkeleri zeminde değil duvarda kullanın

Parke, hepimizin aklına yer döşemesi olarak kullanıldığı işlevi ile gelir. Fakat son dönemlerde günlük hayatımızda bildiğimiz nesneler, farklı kullanımları ile iç dekorasyonda değerlendirilmektedir. Bu doğrultuda parkeler de bildiğimiz yer döşemesi işlevinin dışında iç dekorasyonda farklı fikirler kapsamında kullanılmaktadır.

Parkeleri zeminde değil duvarda kullanın

AHŞAP DUVAR TRENDİNİ PARKELER İLE YAKALAYIN

Ahşap duvarlar, iç dekorasyon modasında oldukça trend bir kullanımdır. Dokusu ve yapısı sebebi ile bulunduğu mekâna doğal bir hava katan ahşap duvarlar, doğaya dönüş temalı evlerde de iyi bir dekorasyon fikri olmaktadır. Ahşap duvarları yapmanın birçok yolu vardır. Fakat bunlar arasında en gerçek ve doğal havayı hissettireni ahşap parkeler ile yapılan uygulamalardır. Özellikle doğal tonlarda ve ağaç dokulu parkeler kullanılırsa yaratılan etki daha gerçekçi olacaktır.

Parkeleri zeminde değil duvarda kullanın

RENKLİ PARKELER İLE EĞLENCELİ MEKANLAR YARATIN

Parke trendine bu sene damgasını vuran uygulama: renkli parkeler. Doğal ve pastel tonlar yerine renkli kullanımı tercih edenler için üretilen renkli parkeler, kullanıldığı mekanları eğlenceli hale getirmektedir. Yaratıcılıkta sınır tanımayanlar, renkli parkeleri birleştirerek rengârenk bir mekan da yaratabilirler.

Parkeleri zeminde değil duvarda kullanın