Patlatma taşlarla evinize doğallık katın

Son zamanlarda patlatma taş duvar dekorasyonu oldukça rağbet görmeye başladı. Doğal ve otantik bir görünüm oluşturan taş duvar dekorasyonu, farklı tarzlar sergilemenize yardımcı olurken uygulandığı odaya da büyük bir şıklık katıyor.

Patlatma taşlarla evinize doğallık katın

Patlatma taş duvar kaplama fiyatlarını biraz yüksek bulanlar olabilir ama özellikle doğal taşlarla yapılan kaplamaları yıllarca eskitemeden kullanabileceğinizi düşündüğünüzde, duvar kağıdı ve duvar boyasına göre daha ekonomik olduğunu anlayacaksınız. Farklı renklerin bir arada kullanıldığı gibi sade tek renk taşlardan da oluşturulan patlatma taş duvar dekorasyonu özellikle tv arkasına uygulandığında farklı bir görünüm elde ediliyor.

Patlatma taşlarla evinize doğallık katın

DUVARINIZI AYDINLATMAYLA ZENGİNLEŞTİRİN

İç ve dış mekanlarda kullanabileceğiniz aydınlatmalarla da zenginleştirebileceğiniz patlatma taş modelleri sayesinde daha otantik bir görüntü oluşturabilirsiniz. Bu modeller özellikle salonda, yatak odasında ve binaların dış cephesinde çok daha dekoratif görünebilir. Ayrıca bu taşların üretimlerine göre, ısı ve nem yalıtımı da yapabilecek olmaları, bulunduğunuz ortamların daha sağlıklı olmasına olanak sağlamaktadır.

Patlatma taşlarla evinize doğallık katın