Patronların tercihi Ege'deki koylar

Patronların tercihi Ege'deki koylar

Yoğun iş temposuyla çalışan patronlar ve yöneticiler, hafta sonları kısa tekne tatillerine çıkarak yorgunluk atıyor. Tekne sahibi işadamları ve yöneticilerin rotaları da belli. Pek çoğu, bahar ve yaz aylarında hafta sonlarını Çeşme'den başlayıp Bodrum ve Göcek'e uzanan Ege koylarında geçiriyor. Az sayıda işadamı ise yurt dışını tercih ediyor. Tekneleriyle Ege'deki koylara demir atan patronlar, bu kısa süreli tatillerinde stres atarken, kendilerine eşlik eden aileleri ve arkadaşlarıyla da keyifli zaman geçiriyor. Kısa tekne tatilleriyle yorgunluk ve stres atan işadamları arasında Mustafa ve Ali Koç kardeşler, Serdar Bilgili, Adnan Polat, Cemil Kazancı gibi isimler yer alıyor.

İşte Ege'deki bazı koylar ile buraların müdavimi işadamları ve yöneticiler...

TÜRKBÜKÜ

İş dünyasının en gözde yeri Bodrum Türkbükü. Çoğu işadamı teknesini açıkta demirleyip, gündüzleri denizin keyfini çıkarıyor. Buraya demir atanlar arasında Mustafa Koç, Ali Koç, Mustafa Taviloğlu, Adnan Polat, Cemil Kazancı, Erdal Acar ve Serdar Bilgili gibi isimler yer alıyor.

HEBİL KOYU

Teknelerin uğrak yerlerinden Hebil Koyu, patronların gözdelerinden... Akvaryum berraklığındaki denizi ve Bodrum'a yakınlığı da ilgiyi artıran diğer etkenler... Hakan Ateş ve Vural Öger, Hebil'in müdavimleri arasında.

ÇÖKERTME (BODRUM)

Batıdan kuzeye ve doğuya esen rüzgarlara kapalı olması ve doğası, teknecileri Çökertme Koyu'na çekiyor. Bu koyun müdavimleri arasında yer alan Adnan Dalgakıran, Bodrum-Kekova rotasında burada mola veriyor

TİLKİCİK KOYU

İş dünyasından pek çok ismin Bodrum Yalıkavak'ta yazlık evi var. Bu yüzden tekne tatilleri burada başlayıp, burada son buluyor veya tamamen burada geçebiliyor. Yalıkavak Tilkicik Koyu, Hakan Ateş ve Fuat Miras'ın favorilerinden...

MANASTIR KOYU (GÖCEK)

Kleopatra Hamamı olarak da bilinen Manastır Koyu, depremlerin ortaya çıkardığı bir doğa harikası. Halit Narin ve Mustafa Aksoy'un favorileri arasında bu koy başı çekiyor...

BİNLİK KOYU (Göcek)

İş dünyasının doğum günü ve evlilik yıldönümü gibi önemli kutlamalarına da sahne olan koylardan... Erdoğan Özgörkey ve Cem Hakko da burayı seçiyor.

HACETTEPE KOYU

Erdoğan Özgörkey gibi birçok İzmirli işadamı tekneyle hafta sonu tatiline çıktığında bu koya uğruyor.

GÖBÜN KOYU

Göcek'in en korunaklı koylarından. Yelkenliler rağbet ediyor. Müdavimleri arasında Adnan Dalgakıran ve Mustafa Aksoy bulunuyor.