İstanbul 16°C
Ankara 12°C
İzmir 16°C

Bülent Arınç, CNN Türk'te katıldığı programda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye'ye gelsen ne olur, gelmesen ne olur" dediği ABD'li yazar Paul Auster için çarpıcı bir benzetme yaptı.
Arınç, Auster'in fiziksel olarak Atatürk'e benzediğini belirterek, Türkiye'ye gelmesi durumunda Atatürk'le ilgili film çevirildiği takdirde, Auster'i oyuncu olarak kullanabileceklerini söyledi.
Arınç, "Paul Auster'i okumadım, ben onda daha başka bir kabiliyet keşfettim. Atatürk'e müthiş benziyor. Yani Türkiye zaman zaman Atatürk'le ilgili film çevirmek için birilerini getirirler. O benzedi bu benzemedi derler, ama inanın ben bundan daha fazla benzeyen görmedim. Hazır Türkiye'ye gelmişken bir film senaryosu üzerinde onu aktör olarak düşünebilirler" diye konuştu.
Türkmenistan'da yakıt indirimi yapmayan Petrolgaz Bakanı koltuğundan oldu
Demet Akalın'ın Lefkoşa'da verdiği konser, sahneye pet şişe atılması yüzünden iptal edildi
Beyaz Saray, Suriye'de en az 32'si çocuk 90'dan fazla kişinin öldürüldüğü saldırıyı kınadı.
Arazi nedeniyle aralarında anlaşmazlık bulunan ağabeyi ile yengesi ve 2 yeğenini vurdu.
İzmir'de evli ve 3 çocuk babası, öz kızına tecavüz ettiği iddiasıyla çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Çeşitli ülkelerden öğrencilerin katıldığı Uluslararası Türkçe Derneği Olimpiyatları'nda elemeler başladı.
Başbakan Yardımcısı Babacan'ın kayınçosu 28 bin dolar maaşla Tanıtım Ajansı'nda işe başladı..
Kayseri'de Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlamada 2 polis memuru şehit düştü.
'Oğlum Bak Git' videosunda belediye çalışanının saldırısına uğrayan çocuk konuştu.
Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. 1 polis şehit oldu.
Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı kabul edildi.
Bulut: 'Bütün hayatım boyunca ekonomi çalışmalarımda geldiğim bir nokta var; bunu şerefimle söylüyorum, Faiz haramdır'
Yorumlar
Tüm yorumlar »Gönder