Pelin Karahan: Üç aylık hamileyim

Magazin Gazeteciler Derneği'nin ödül gecesine 'Muhteşem Yüzyıl' damga vurdu. Dizi 4 dalda ödül aldı. Dizinin Mihrimah Sultan'ı Pelin Karahan itirafıyla herkesi şaşırttı. Kilo aldığı da gözlerden kaçmayan güzel oyuncu "3 aylık hamile olduğunu" açıkladı.

Pelin Karahan: Üç aylık hamileyim

Oyuncuların tam kadro katıldığı gecenin sürprizi özel hayatıyla gündemden düşmeyen Pelin Karahan'dan geldi. Önce eşi Erdinç Bekiroğlu'ndan boşandı. 6 ay içinde mutluluğu işadamı Bekir Güntay'da buldu.

300 GÜNLÜK EVLENMEME SÜRESİNİ KALDIRTTI

Geçen ay da mahkemeye başvurarak Güntay'la nikah masasına oturabilmek için 300 günlük evlenmeme süresinin kaldırılmasını talep etti. Hatta son dönemde magazin kulislerinde 'hamile' olduğu da konuşuldu ama bu iddia havada kaldı.

Pelin Karahan: Üç aylık hamileyim

3 AYLIK HAMİLE OLDUĞUNU AÇIKLADI

Vatan'da yer alan habere göre, ödül gecesinde Pelin Karahan, oyuncu arkadaşlarına bombayı patlattı ve 3 aylık hamile olduğunu açıkladı. Arkadaşları da bu sürpriz haberi ağızları açık dinledi.

"İLK AY HAMİLE OLDUĞUMU ANLAMADIM"

Pelin, hamilelik hikayesini arkadaşlarına şöyle anlatmış: "İlk ay hamile olduğumu anlamadım. Gerçeği çok sonra öğrendim. Bedri de çok mutlu oldu. Cinsiyetini henüz öğrenmedik."