Pil dolandırıcılarının numarası ortaya çıktı
İHA

Manisa'da Fetullah Boğazlı isimli bir esnaf piyasadaki diğer pillere göre daha uzun ömürlü olduğu için tercih ettiği D. marka pillerin son zamanlarda çabuk bitmesinden şüphelendi.

Pil dolandırıcılarının numarası ortaya çıktı

KAPLAMAYI KALDIRINCA ŞOKE OLDU

Pilin üzerindeki markanın yazdığı kaplamayı kaldıran Boğazlı, pilin aslında Çin malı başka bir pil olduğunu görünce şaşırdı. Pilin üzerinin kaliteli pilin ambalajıyla kaplandığını fark eden Boğazlı, pili satın aldığı marketin bu durumdan haberdar olmadığını düşündüğünü kaydederek, “Bir tüketici olarak şikayette bulunacağım” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Pil dolandırıcılarının numarası ortaya çıktı

"1 HAFTA KULLANIP ÇÖPE ATIYORUM"

Kalitesinden dolayı sürekli aynı marka pili tercih ettiğini anlatan Manisalı esnaf Fetullah Boğazlı, “Devamlı aldığımız D. marka pil. Alıp getiriyorum bir hafta kullanıp çöpe atıyoruz. Geçen hafta aldım kuşkulandım. Ben de pilin kaplamasını açtım. Pilin altından değişik bir marka çıktı. Bu insanlar çok şeytani şeyler düşünüyor. Şeytanın aklına gelmez böyle şeyler ama bu insanların aklına geliyor. Bir vatandaş olarak tüketici olarak şikayette bulunacağım” dedi.

Pil dolandırıcılarının numarası ortaya çıktı VİDEO

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)