Pınar Altuğ canlı yayında ellerini gösterdi - İzle
AA

pınar-altuğ

Kanaltürk'te yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Altuğ, çok konuşulan fotoğrafını anlattı:

Pınar Altuğ canlı yayında ellerini gösterdi İZLE

"SAYGISIZLIK YAPILMASINA MÜSAADE ETMEM"

"El konusunda can sıkacak bir şey yoktu. Çok damarıma basarlarsa benim de dilim uzuyor ama şöyle bir şey var ben polemiğe girmekten hoşlanmam, farkındaysan da kimseyle itişmem."

"Benim derdim kendimledir. Tebiyesizliğe ve saygısızlığa elbetteki müsammam yoktur. Bu sadece benim için değil, benim yayınladığım bir postun altın da başkasına da saygısızlık yapılmasına müsade etmem. O başka bir şey ama onun dışında insanlar her türlü yorumu yapabilirler."

"Güzellik ve beğeni çok göreceli bir kavram. Sen öylesini beğenirsin ben böylesini beğenirim. Biri beğenmedi diye ona kızamazsın ki... Ben de her şeyi beğenmiyorum. Hepimiz aynı şeye bakarız ama farklı şeyler görürüz. Ben ilk el fotoğrafını yayınladığımda elimin kendisine hiç bakmamıştım. Çünkü benim hedefim elimdeki yüzüklerdi."

"O an 'dur bir fotoğraf çekeyim' dedim. Elimde cep telefonuyla ve gün ışığında çektim. Benim öyle filtrelerle de işim yoktur. Ben beceremiyorum, çok uğraşmıyorum bir de sıkılıyorum onlardan."

"BEN ZATEN BUNLARLA YAŞIYORUM"

"Ben Çocuklar Duymasın'daki yatak sahnelerinde makyajsız oynardım. Ayıp olmasın sonuçta televizyon deyip bir pudra sürerdim ama ne rimelim ne kirpiğim hiçbir şeyim olmazdı."

"Sonra bi baktım ellerim hakikaten kırış kırış duruyor ama benim ellerim hep böyleydi. 15 yaşında da böyleydi. Benim hiç pamuk gibi yumuşak görüntülü elim olmadı. Yapısı böyle. Ve ben buna hiç takılmıyorum. Çünkü ben bu ellerle büyüdüm, başka bir el görmedim ki...Benim.. ben zaten bunlarla yaşıyorum."

"Fotoğraflardan sonra elime uygulaybileceğim karışımları öneren takipçilerim oldu. 'Yüzünü gerdirdiğin gibi, elini de gerdir' diyenler var ama hiç hayatımda yüzümü gerdirmediğim için elimi de nasıl gerdireceğimi bilmiyorum."

Pınar Altuğ canlı yayında ellerini gösterdi - İzle

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)