Pitbull saldırısına uğrayan öğrenci konuştu
İHA

PİTBULL BENİ 3 KERE YAKALADI

Teneffüste oyun oynarken bahçeye giren köpeğin öğrencilere saldırdığını söyleyen Büşra Ş., "Henüz zil çalmamıştı. Köpek önce ayağımı tuttu. Ayakkabımı çıkardı. Ayakkabımı okulun etrafında bir tur döndürdü. Ondan sonra ben merdivenlerden çıkarken ayağımı tekrar tuttu, beni merdivenlerden aşağı indirdi. Tam yine kaçarken bu sefer de kolumu tuttu. Arkadaşlarımın bağırması üzerine öğretmenler gelerek, beni köpekten kurtardı." dedi.

Pitbull saldırısına uğrayan öğrenci konuştu

Öğrencilere kabusu yaşatan pitbull cinsi köpeğe okul öğretmenlerinin süpürgelerle müdahale ettiğini dile getiren Büşra Ş. "Sonra beni hastaneye getirdiler. Şu anda herhangi bir ağrım falan yok." diye konuştu.

YARALANAN KIZIN BABASI: "YETKİKİLER TEDBİR ALSIN"

Pitbull cinsi köpeğin saldırması sonucu kızı yaralanan baba Ahmet Ş. ise, "Okul bahçesinde saldırıya uğrayan kızımın psikolojisi bozuldu, olay hakkında konuşulunca ağlamaya başlıyor. Zamanında müdahale edilmeseydi kızım hayatını da kaybedebilirdi. Yetkililerden tedbir almalarını istiyorum." şeklinde konuştu.

Bu köpeklerin beslenmesinin yasak olmasına rağmen nasıl rahatça dolaşabildiğini soran baba Ahmet Ş., "Yetkililer buna müsaade etmemeli. Bizim yaşadıklarımızı yarın diğer insanlarda yaşayabilir. Yetkililerden konuyla ilgili gereken tedbiri almalarını bekliyoruz. Kızıma ve diğer öğrencilere saldıran köpeği, hayvan barınağına teslim etmişler. Köpeğin sahibinden şikayetçi olacağım. Benim başıma gelen, başkasının başına da gelmesin. İnsanlarımız pitbull cinsi köpek beslemesinler." ifadelerini kullandı.

Pitbull saldırısına uğrayan öğrenci konuştu VİDEO


Pitbull saldırısına uğrayan öğrenci konuştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)