PKK'dan kaçan terörist: Kadın için Kandil tecavüz demek
AA

Bölücü terör örgütü PKK/KCK, örgütlenme çalışmalarında, henüz ergenlik çağına girmiş ve kişilik arayışında olan birçok çocuğu ağına düşürüyor.

Özellikle buluğ çağındaki gençlerin, ergenlikten kaynaklanan psikolojik özellikleri ve arayışları, örgüt tarafından kullanılarak suistimal ediliyor.

PKK/KCK, sadece toplumsal değerleri yok eden değil, kadın ve kadın kimliğini alçaltan ve tüketen yoz bir yapı olarak ortaya çıkıyor.

PKK/KCK'nın, sözde iddia ettiği etik ve ahlaka ulaşma gayesinden ne kadar uzak olduğunu ve var olan düzen yerine sözde vadettiği kendi ahlak düzenini, sapkın bir zihniyetin temeli üstüne kurmaya çalıştığı da görülüyor.

PKK'dan kaçan terörist: Kadın için Kandil tecavüz demek

YAŞADIKLARI NEDENİYLE ÖRGÜTTEN KAÇTILAR

PKK/KCK'nın içindeki "cinsel istismar olayları", yakalanan veya terör örgütünden kaçan kadın teröristlerin ifadelerine yansıyor.

Teröristlerden A.L., adli makamlara verdiği ifadesinde, nöbet tuttuğu sırada yanında bulunan erkek teröristin fiziki ve sözlü tacizine uğradığını, bu kişinin kendisine tecavüz etmeye çalıştığını söyledi.

"KIZ ÇOCUKLARI HAMİLE BIRAKILDI, BEBEKLERİ ALINDI"

Bu tür olayları sadece kendisinin yaşamadığını, benzerlerine şahit de olduğunu ifade eden A.L., bu nedenle PKK/KCK'dan kaçmaya karar verdiğini söyledi.

Teröristlerden B.B. de verdiği ifadede, "Zap Küçük Cilo bölgesine yakın bir noktada bulunan gençlik taburunda, 9-14 yaşlarındaki 30'a yakın kız ve erkek çocuk bulunuyordu. Bazı kız çocuklarının hamile kaldığını ve bölgeye en yakın hastanede hamileliklerinin sonlandırıldığına dair sürekli duyum alıyorduk." diye konuştu.

Teröristlerden M.T, sözde "üst düzey" teröristlerin, emri altında bulunan kadın örgüt mensuplarına tecavüz ve cinsel saldırılarda bulunduğunu, bu kişilerin konumları nedeniyle olayların üstünün kapatıldığını anlattı.

PKK'dan kaçan terörist: Kadın için Kandil tecavüz demek

"GÜÇLERİNİN YETTİĞİ KADINLARI İSTİSMAR EDİYORLAR"

Teröristlerden K.A. ise ifadesinde, şunları kaydetti:

"Örgüt içinde sözde komutan düzeyindeki kişiler, örgütteki kadın teröristlere cinsel istismarda bulunuyor. Bunu engelleyecek bir güç orada yok. Erkekler gücünün yettiği kadınları cinsel istismar uyguluyor. Bu konuda mağdur olduğunu bildiğim çok kadın var. Bu kadınlar örgütün çirkin yüzünü görüp en sonunda PKK'dan kaçtılar."

PKK'dan kaçan terörist: Kadın için Kandil tecavüz demek

"OYUN ÇAĞINDAKİ ÇOCUKLARA BİLE"

Teröristlerden Y.S de ifadesinde, "Bir kadın için Kandil demek tecavüz demektir. Kandil'de kadın, isteyenin dilediğince kullandığı bir metadır. Sözde yönetici kadronun cinsel sapkınlığı kadınla da sınırlı değil. Suriye'den kaçırılıp getirilen oyun çağındaki çocuklara bile tecavüz ediyorlar." dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)