Ağrı'da yol kesen PKK'lılar araç yaktı

PKK mensubu teröristler Doğubayazıt-Iğdır ve Doğubayazıt-İran karayolunda 3 tırı durdurdu. Sürücüleri araçlardan indiren teröristler, daha sonra benzin dökerek 3 tırı ateşe verdi.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Bunun üzerine olaylara müdahale etmek için bölgeye gelen güvenlik güçleriyle teröristler arasında kısa süreli çatışma yaşandı.

Çatışmanın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Güvenlik güçleri, karanlıktan faydalanarak kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. Öte yandan, olaylar nedeniyle her iki karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

Ağrı'da yol kesen PKK'lılar araç yaktı

Ağrı'da yol kesen PKK'lılar araç yaktı

BELEDİYE PERSONELİNİ ALIKOYDULAR

Ardahan'ın Göle ilçesinde de su kesintisini gidermek isteyen 3 belediye personeli, terör örgütü üyelerince alıkonuldu. Ardahan Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Göle Belediyesi'nin içme suyu kaynaklarının bir kısmının Erzurum'un Şenkaya ilçesi İnceçayır mevkisindeki ormanlık alanda bulunduğu, bu nedenle ilçede meydana gelen su kesintisini gidermek için belediye ekiplerinin bölgeye gittikleri ve burada bir grup bölücü terör örgütü mensubunun müdahalesiyle karşılaştıkları belirtildi.

Ağrı'da yol kesen PKK'lılar araç yaktı

SUYU TERÖRİSTLER KESMİŞ

Açıklamada, "Terör örgütü mensupları, su kesintisini kendilerinin yaptıklarını beyan ederek, arızanın giderilmesini engellemişlerdir. Belediye personeli serbest bırakılmış ancak araca el konulmuştur. Olayın öğrenilmesiyle birlikte Erzurum Valiliği ile irtibata geçilmiş ve güvenlik güçlerince operasyon başlatılmıştır." denildi.