PKK'nın yaktığı okullar yenilenecek
İHA

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas temasları kapsamında Ulaş ilçesini ziyaret etti. Bakan Yılmaz, kaymakamlık binasında İlçe Kaymakamı Orhan Altun ve Belediye Başkanı İsrafil Göçgün'den ilçeye yapılacak yatırımlar hakkında bilgi aldı.

YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA KADAR..

Kaymakamlık çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yılmaz, bir basın mensubunun Güneydoğu'da teröristlerin zarar verdiği okul sayısını sorması üzerine, "Türkiye'de 100'den fazla okula zarar verdiler. Ancak bunları önümüzdeki eğitim-öğretim yılına kadar yenileyeceğiz." dedi.

PKK'nın yaktığı okullar yenilenecek

OKUL SÜRELERİ UZATILDI

Şırnak, Nusaybin, Cizre, Sur, Yüksekova gibi il ve ilçelerde operasyon yapıldığını ve bu nedenle öğrencilere destekleme kursları verildiğini belirten Yılmaz, şunları söyledi: "Hem 15 tatilde hem de biliyorsunuz diğer yerler karne almış olmasına rağmen buradaki bölgelerde olan öğrencilerimizin okul süresi uzatıldı ve onlar karneyi geçen hafta aldılar. Dolayısıyla yaz döneminde de şunu söylüyoruz.

PKK'nın yaktığı okullar yenilenecek

İLAVE DESTEK KURSLARI

Gerek öğretmenlerimize, gerekse velilerimize evladınızın herhangi bir konuda matematikten, fenden, yabancı dilden, hangi hususta eksik kaldığını düşünüyorsanız, Milli eğitime müracaat ederseniz il, ilçe milli eğitim müdürüne, kaymakamlıklara, valiliklere o konuda mutlaka yaz boyunca ilave destekleme kursları açacağız."

PKK'nın yaktığı okullar yenilenecek

PKK'lılar 2 okulu ve diyaliz merkezini yaktı VİDEO

Diyarbakır'da teröristler okulu ve pansiyonu yaktı VİDEO

Yakılan okuldan TEOG sınavı birincisi çıktı haberi

PKK'nın yaktığı okullar yenilenecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)