Podolski'nin menajerinden Galatasaray açıklaması

Podolski'nin menajerinden Galatasaray açıklaması

Galatasaray, transferin son dönemine girilirken çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bir forvet takviyesi için girişimlerine devam eden sarı-kırmızılıların iletişime geçtiği isimlerden Lukas Podolski için Alman basınında flaş bir haber gündeme geldi.

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild, Galatasaray'ın Lukas Podolski'nin transferinde ciddi bir yol kat ettiğini kaydetti ve Arsenal'den ayrılması beklenen Alman yıldızın gitme olasılığı en yüksek olan kulüp olarak sarı-kırmızılıları gösterdi.

Podolski'nin menajerinden Galatasaray açıklaması

"CİDDİ TEKLİFLER ALDIK"

Haberde 29 yaşındaki futbolcunun menajeri Nassim Touihri'nin de sözleri yer alırken, Touihri Galatasaray ile temasta olduklarını doğruladı ve, "Şu anda bazı soru işaretleri var. Bazı takımlardan ciddi teklifler aldık. Lukas şu anda Londra'da ve mutlu hissesiyor" derken, gelecek ile ilgili ise kapıyı açık bırakmayı tercih etti.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Prandelli'nin Podolski transferini 'lüks olarak' gördüğünü söylerken "Lukas Podolski'nin alınmasını hocamıza ben teklif ettim. O da, 'Bizim için şu anda Podolski çok lüks olur' yanıtını verdi" şeklinde bir yorum yapmıştı. Bu gelişmenin ardından, Galatasaray'ın uygun bir bonservis bedeli üzerinden Arsenal ile anlaşmaya yakın olduğunun ortaya çıktığı ifade edildi.

Öte yandan İngiliz basınında da Galatasaray - Podolski flörtüne dair haberler yer alırken, sarı-kırmızılıların yetenekli krampon için Londra kulübü ile temaslarını sürdürdüğü belirtildi.