Polis acı haberi veremedi

M.K hâkimiyetinde bulunan 63 EP 803 plakalı motosiklet, 80 KM 374 plakalı saman yüklü kamyonete arkadan çarptı. Feci kazada motosiklet kamyonetin altına girdi. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Motosiklet sürücüsü M.K olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü kaçarak kayıplara karıştı.

Polis acı haberi veremedi

TRAFİK POLİSİ AİLESİNE KÖTÜ HABERİ VEREMEDİ

Polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, kazada hayatını kaybeden sürücünün telefonunu açan trafik polis memuru ailesine kötü haberi veremeyerek, iyi olduğunu ve kimliğini polis karakoluna getirmelerini söyleyebildi. Kaza yerine gelen sürücünün yakınları sinir krizleri geçirdi, taş ve sopalarla kamyonete saldırarak camlarını kırdı. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri ise, aileyi sakinleştirmek için uğraştı. Hayatını kaybeden M.K'ın cenazesi Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaçan kamyonet sürücüsünü yakalamak için çalışma başlatıldı.

MAHALLE SAKİNLERİ KAZAYI PROTESTO ETTİ

Kazanın meydana geldiği alanda bulunan vatandaşlar ise bu tür kazaların sürekli meydana geldiğini ve trafik ışıklarının bulunmaması yüzünden öğrencilerin, çocukların ve yayaların öldüğünü belirttiler. Vatandaşlar yetkililere seslenerek bir an önce buraya bir çözüm getirmelerini istediler.