Polis intihar etmek isteyen Adanalıyı kelepçeledi
Ajanslar

adana

Yüreğir ilçesine bağlı Serinevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Hasan Karataş ile evli olan Nazan Karataş bir süre önce eşinden şiddet gördüğü için iki çocuğunu alarak sığınma evine gitti.

EŞİ ÇOCUKLARIYLA SIĞINMA EVİNE YERLEŞTİ

Akşam eve geldiğinde eşinin evinde olmadığını gören Hasan Karataş eşini ve çocuklarını aramaya başladı. Karataş bir süre sonra eşinin çocuklarını alarak sığınma evine gittiğini öğrendi. Bunun üzerine eşine ulaşıp eve gelmesini istedi. Ancak eşini bir türlü ikna edemedi.

Polis intihar etmek isteyen Adanalıyı kelepçeledi VİDEO

İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Karataş bugün tekrar eşini arayıp eve gelmesini istedi ancak ikna edemeyince Serinevler Mahallesi'nde bir inşaatın 5. katına çıktı. İnşaat sahibi, Karataş'ın yanına gittiğinde intihar edeceğini söyleyince polise haber verdi. Olay yerine gelen polis Karataş'ı ikna etmeye çalıştı.

Karataş eşi ve çocukları gelmezse kendisini aşağı atacağını söyledi. Polis bunun üzerine telefonda Karataş'ı eşiyle görüştürüp eşinin geleceğini söyleyerek ikna etmeye çalıştı. Ancak Karataş, eşinin ve çocuklarının inşaata gelmeden intihar girişiminden vazgeçmeyeceğini söyledi.

POLİS KENDİNE KELEPÇELEDİ

Polis Karataş'ı yinede ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 2 saat süren ikna çabasının ardından bir polis Karataş'ın bir anlık dalgınlığından faydalanarak onu tutup kenara çekerek atlamasının önüne geçti. Daha sonra inşaata sağlık ekipleri gelerek Karataş'ı kontrol etti. Karataş'ı kurtaran polis, yeniden intihar girişiminde bulunma ihtimaline karşılık onu kendisine kelepçeleyerek ambulansa kadar böyle götürdü. Daha sonra Karataş ambulansta kontrol altına alındı. Hasan Karataş, yanında görevlendirilen bir polisle birlikte ambulans ile hastaneye götürüldü.

Polis intihar etmek isteyen Adanalıyı kelepçeledi