Polisten kaçışını kameraya çekip yayınlayınca yakalandı İZLE

26 yaşındaki Derek Kellett'ın, Youtube'a yüklediği ve “Yamaha R6 Runs From Cops- Full High Speed Chase” (Yamaha R6'nın Polisten Kaçışı – Yüksek Hızda Takip) adını verdiği videoda şehir içerisinde yarış motoru ile yüksek hızda ilerlerken polisi peşine taktığı ve polis tarafından verilen ihtarlara rağmen durmadığı görüldü.

Polisten kaçışını kameraya çekip yayınlayınca yakalandı İZLE

Polisten kaçışını kameraya çekip yayınlayınca yakalandı İZLE

''NASIL KAZA YAPMADI ŞAŞIRIYORUM''

Videonun paylaşılmasının ardından bölge polisine isimsiz ihbarda bulunulması sonrası videoyu inceleyen bölge polisi, Derek Kellett'ı kolaylıkla buldu ve tutukladı. Videoyu izledikten sonra şaşırdığını dile getiren Bölge Komiseri Ben Ford, “Bu adam nasıl kaza yapmadı şaşırıyorum. Trafiğin içerisinde gittiği hızlar, çok tehlikeli ve ölümcül” şeklinde konuştu.

DİĞER VİDEOLARIYLA DA YARGILANACAK

Derek Kellett'ın sosyal medyada benzer 6 videosunun daha bulunması, videolarda işlediği suçlarla da yargılanmasına sebep olduğu kaydedildi. Polisin Kellett'ı tutukladıktan sonra videodaki motoruna ve videolarını çektiği kameraya da el koyduğu bildirildi. Hakim karşısına çıkan Kellett'ın her videodan ayrı suçlu bulunduğu ve her suç için 445 dolar cezaya çarptırıldığı belirtildi.