İstanbul 16°C
Ankara 12°C
İzmir 16°C
TBMM Genel Kurulu'nda hükümete zehir zemberek eleştiriler yönelttiği konuşma internette 1.5 milyon kişi tarafından izlenen milletvekili Muharrem İnce, CNN TÜRK'te yayınlanan Gündemin Rengi programında Rıdvan Akar'ın konuğu oldu. İnce, 'yi diktatörlükle suçlayan Başbakan'ı yine çarpıcı ifadelerle eleştirdi, "Doğrudan Atatürk'e saldıracak ama cesareti olmadığı için İsmet Paşa üzerinden yapıyor" dedi.
DOĞRUDAN ATATÜRK'E SALDIRAMIYOR..
Başbakan sürekli olarak tek parti iktidarından ve 'nin geçmişteki diktatoryal yapısından söz ediyor. Bu, Başbakan'ın kendi diktatoryal yapısını kapatmak için kullandığı bir silah. Başbakan doğrudan Atatürk'e saldıracak ama buna cesareti olmadığı için İsmet Paşa üzerinden 'ye saldırılarını sürdürüyor. Başbakan'a şunu hatırlatmak lazım: Sürekli saldırdığınız İsmet Paşa bu ülkeye çok partili yaşamı getiren kişidir. Seçimleri kaybettiğinde çantasını alıp muzaffer bir kumandan gibi Çankaya'dan Pembe Köşk'e gitmesini bilmiştir.
İŞTE İNCE'NİN CANLI YAYINDAKİ O SÖZLERİ

Tık rekoru kıran 'li vekil Başbakan'a çattı
ONUN SAYESİNDE KAYIKÇININ OĞLU ERDOĞAN BAŞBAKAN OLDU
Onun getirdiği demokrasi ve çok partili yaşam sayesinde, bugün ben kamyoncunun oğlu Muharrem İnce milletvekili oldum, kayıkçının oğlu Erdoğan başbakan oldu. İsmet Paşa'ya, Atatürk'e, 'ye teşekkür etmesi gerekir Sayın Erdoğan'ın.
Amerikalı şarkıcının Endonezya'da vereceği konserin iptal edildiği bildirildi.
İsveç'i temsileden şarkıcı, yaşadığı heyecanı anlattı.
Türkmenistan'da yakıt indirimi yapmayan Petrolgaz Bakanı koltuğundan oldu
Demet Akalın'ın Lefkoşa'da verdiği konser, sahneye pet şişe atılması yüzünden iptal edildi
Beyaz Saray, Suriye'de en az 32'si çocuk 90'dan fazla kişinin öldürüldüğü saldırıyı kınadı.
Arazi nedeniyle aralarında anlaşmazlık bulunan ağabeyi ile yengesi ve 2 yeğenini vurdu.
Çeşitli ülkelerden öğrencilerin katıldığı Uluslararası Türkçe Derneği Olimpiyatları'nda elemeler başladı.
Başbakan Yardımcısı Babacan'ın kayınçosu 28 bin dolar maaşla Tanıtım Ajansı'nda işe başladı..
Kayseri'de Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlamada 2 polis memuru şehit düştü.
'Oğlum Bak Git' videosunda belediye çalışanının saldırısına uğrayan çocuk konuştu.
Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. 1 polis şehit oldu.
Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı kabul edildi.
Bulut: 'Bütün hayatım boyunca ekonomi çalışmalarımda geldiğim bir nokta var; bunu şerefimle söylüyorum, Faiz haramdır'
Yorumlar
Tüm yorumlar »Gönder