Cnn Türk'te Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K adlı programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak kendisine yöneltilen suçlamalara cevap verdi.
ARAZİLER EŞİME MİRAS KALDI
Cüneyt Özdemir'in "27 Nisan 2001 tarihinde adli soruşturma nedeniyle bir karakolda verdiğiniz mal bildiriminde 500 dönüm arazi ve eski Türk Lirası'na göre yıllık 50 Milyar gelir beyan etmişsiniz. Bugün ise yaptığınız mal beyanında 1800 hektardan bahsettiniz, aradan 9 yıl geçti ve siz bu sırada siyasetle uğraştınız bu 1300 hektar nasıl oldu?" sorusuna Durak: "1300 hektar dönüm arazinin tamamı, narenciye bahçeleri eşime miras kaldı ama onların değeri gayrimenkullerimden fazla değil" diye yanıtladı.
Cüneyt Özdemir'in "Mustafa Tuncel, imar değişikliği vaadiyle arsa sattığınızı sonra da 30 liradan sattım dediğinizi tapuda 18 liraya gösterdiğinizi söylüyor, yani sizi vergi kaçakçılığıyla suçluyor" demesi üzerine ise bu bir iftira yanıtını verdi.
İŞTE DURAK'IN SORULAN SORULARA VERDİĞİ YANITLAR..

Aytaç Durak yolsuzluk iddialarına yanıt verdi

























Yorumlar
Tüm yorumlar »Gönder