PSG'ye Gökhan Töre vizesi çıkmadı

PSG'ye Gökhan Töre vizesi çıkmadı

Beşiktaş'ın Brugge ile oynadığı maçta gözler Gökhan Töre'nin üzerindeydi. Başta Chelsea, Paris Saint-Germain ve Atletico Madrid olmak üzere birçok Avrupa kulübü, scout ekipleriyle Gökhan'ı mercek altına aldı.

Yıldız futbolcunun dört kişiyi saf dışı bırakıp attığı gol, Beşiktaş'ın kazanmasına yetmese de herkes tarafından ayakta alkışlandı. Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçlarının ardından haftanın en iyileri de belli oldu.

HAFTANIN EN İYİ 11'DE

Brugge sahadan 2-1 galip ayrılmasına rağmen haftanın 11'ine oyuncusunu sokamazken Beşiktaş'tan Gökhan en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterildi.

Avrupa Ligi'nde haftanın 11'i şu isimlerden oluştu;

Rico (Sevilla)

Vierinha (Wolsburg)

Douglas (Dnipro)

Naldo (Wolfsburg)

Criscito (Zenit)

Mertens (Napoli)

İbora - Mbia (Sevilla)

Gökhan Töre (Beşiktaş)

de Bruyne (Wolsfburg)

Higuain (Napoli)

DRİPLİNG KRALI...

Beşiktaş'ın yükselen değeri Gökhan Töre, istatistiklerde de Avrupa'nın zirvesine çıkmayı başardı. Gurbetçi futbolcu, önceki akşam oynanan karşılaşmaların ardından UEFA Avrupa Ligi maçlarında en çok dripling yapan oyuncu unvanını eline geçirdi. Gökhan, bu maçlarda toplamda 25 kez driplinge çıktı. PSG'YE

GÖKHAN TÖRE YASAĞI

Ahmet Bulut'la anlaşmasını bozup, Ali Pektaş ile anlaşan Gökhan Töre'nin yeni menajeri, karşılaşmayı Paris Saint Germain (PSG) Aston Villa, Dortmund ve West Ham'ın scout'larıyla izledi. Töre'nin futboluna hayran kalan PSG'lilerin, maçın ardından futbolcuyla görüşmek istemesi küçük çaplı bir krize neden oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ise maç sonunda kimsenin kamptan ayrılmasını istemediğini belirterek, bu görüşmeye izin vermedi. Öte yandan Fransız ekibinin sezon sonunda astronomik bir teklifle siyah-beyazlıların kapısını çalabileceği ileri sürüldü.