Putin: Trump'ın meşruiyeti baltalanmaya çalışılıyor
ensonhaber.com

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump hakkında Rus istihbaratının şantaj yapmak için bilgi topladığı iddiaları son dönemlerde gündemdeki yerini koruyordu.

Putin: Trump'ın meşruiyeti baltalanmaya çalışılıyor

"TRUMP'IN MEŞRUİYETİNE GÖLGE DÜŞÜRME ÇABALARI" OLARAK NİTELENDİRİLDİ

Bugün Moldovalı mevkidaşı İgor Dodon ile biraraya gelen Rusya devlet başkanı Vladimir Putin, bu iddialara da açıklık getirdi. Putin, tüm bu iddialar ile ilgili olarak, "Bunlar seçimi kazanan Trump'ın meşruiyetine gölge düşürme çabaları" şeklinde yorumladı.

Putin: Trump'ın meşruiyeti baltalanmaya çalışılıyor VİDEO

"YALAN HABER"

Rusya'nın Trump'a şantaj için ellerinde dosyaların olduğu iddialarına da yanıt veren Putin, "Bu, yalan haber. Trump Moskova'ya gelir gelmez seks işçilerine mi koştu? Birincisi, bahsettiğimiz kişi (Trump) yetişkin biri. İkinci olarak bu kişi, yıllarca güzellik yarışması düzenlemiş ve o nedenle de dünyanın en güzel kadınlarıyla iletişim kurmuş biri. O nedenle onun (Trump) otele konup bizim kadınlarımızla buluştuğunu düşünmekte zorlanıyorum"

"O....DAN DAHA KÖTÜLER"

Putin ayrıca "O...puluk çirkin bir olgu. Ama Amerika'nın seçilmiş başkanına karşı bu tarz sahte haberleri politik mücadele için kullananlar o...pudan daha kötüdür ve ahlaki değerleri yoktur" diye konuşarak tepki gösterdi.

Putin: Trump'ın meşruiyeti baltalanmaya çalışılıyor

"ONA SALDIRMAK İÇİN BİR NEDENİM YOK"

Putin ayrıca "Trump'ı tanımıyorum. Onunla hiç karşılaşmadım. Uluslararası alanda ne yapacağını da bilmiyorum. Bu yüzden de ona saldırmak veya onu savunmak için bir nedenim yok" diye konuştu.