Quaresma'dan çarpıcı Beşiktaş açıklaması

Quaresma'dan çarpıcı Beşiktaş açıklaması

Porto'da yıldızı tekrar parlayan Ricardo Quaresma, futbolculuk kariyerini değerlendirdi. Fransız So Foot dergisine konuşan oyuncu iki yılını geçirdiği Beşiktaş ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Dubai'nin Al Ahli ekibinden eski takımı Porto'ya dönen 30 yaşındaki futbolcu, bu sezonki futboluyla yeniden göze girerek, Portekiz'in Dünya Kupası kadrosunda yer almak adına da önemli bir adım atmıştı. Birçok takımın formasını giydiğini ancak her verdiği kararın doğru olmadığını söyleyen Quaresma, “Kariyerimin önemli anlarında birçok hatalı kararlar aldım. Bunlar benim hatamdı ve bana yara veren sonuçları oldu” dedi.

Beşiktaş'a 2010 yılında transfer olan ve sonrasında değişen yönetimle birlikte takım ile yolları ayrılan Q7, Beşiktaş taraftarının kendisini çok sevdiğini ve aralarında iyi bir ilişki olduğunu söyledi.

"SADECE ÜCRETİMLE İLGİLENDİLER"

Quaresma, “Sonrasında yalnızca benim ne kazandığımla ilgilenen başka bir başkan geldi. Yeni başkanla birlikte ben de ücretimde indirime gittim. Ancak anlaşmanın ardından birkaç saat sonrasında tekrar bir ultimatom geldi ve maaşımı daha da düşürmem istendi. Ve fark ettim ki hedef tahtasındayım ve sonrasında ayrıldım” ifadelerini kullandı.

40'ına kadar oynayacak Deneyimli futbolcu geleceği ile ilgili olarak da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Quaresma, “Kariyerimi yakın bir zamanda sonlandırmak gibi bir düşüncem yok. Daha çok zamanım var. Giggs, Zanetti ve Pirlo'ya bakın. Amacım aynı bu isimler gibi olmak. Önümde hala 10 yıllık bir futbol yaşantısı olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.