Rahatsızlanan Serena Williams maça devam edemedi

Rahatsızlanan Serena Williams maça devam edemedi

Çiftler kategorisinde kız kardeşi Venus Williams ile birlikte yarışan 32 yaşındaki şampiyon tenisçi, Alman Kristian Barrois ve İsviçreli Stefanie Voegele ile karşı karşıya geldikleri maçta tam 8 kez hatalı servis kullandı.

Sadece 11 dakika süren maçta çok güçsüz olduğu ve topu yerden almakta bile zorlandığı gözlemlenen Williams'ın midesinden rahatsız olduğu ancak kız kardeşini yarı yolda bırakmak istemediği için hastalığına rağmen maça çıktığı belirtildi.

ÇOK ÜZGÜNÜM

Karşılaşmadan sonra kısa bir basın açıklaması yapan tenisçi “Turnuvaya devam edemeyeceğim için gerçekten çok ama çok üzgünüm. Yarışmak istiyordum ancak bu sefer kazanan bu mide virüsü oldu” dedi.

Rahatsızlanan Serena Williams maça devam edemedi

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Williams sözlerine “Kız kardeşime, rakiplerimiz Kristina'ya ve Stefanie'ye ve takım arkadaşlarımıza anlayışları için çok teşekkür ederim. Hepimiz harika bir maç bekliyorduk ancak ne yazık ki olmadı. Tüm izleyicilere de her şeye rağmen bana verdikleri destek ve tezahüratları için çok teşekkür ediyorum” diyerek devam etti. Williams gelecek yıl Wimbledon'a dönmeyi umduğunu söyledi.