Real Madrid-Borussia Dortmund maçı hangi kanalda

Real Madrid-Borussia Dortmund maçı hangi kanalda

Bir yanda Paris Saint Germain - Chelsea, öte yanda Real Madrid-Borussia Dortmund. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı bu iki karşılaşmayla devam edecek.

HESAPLAŞMA GÜNÜ

Real Madrid - Borussia Dortmund mücadelesi bir hesaplaşma maçı olarak nitelendiriliyor. Geçtiğimiz Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund, Madrid temsilcisini turnuva dışına itmişti. Yarı finalde karşılaşan iki takım bu yıl son 8'de yeniden eşleştiler.

RONALDO FAKTÖRÜ

Real Madrid'in rakibi karşısındaki en büyük kozu Cristiano Ronaldo olacak. Avrupa'da takımın gol yükünü çeken Portekizli yıldız, Dortmund karşısında da takımın itici gücü olacak. Turnuvada 13 golü bulunan Ronaldo'nun yanı sıra Los Galacticos'ta Garet Bale ve Karim Benzema gibi isimler hücum hattında yerlerini alacaklar. Takımda Sami Khedira, Alvaro Arbeola ve Jese'nin sakatlıkları devam ediyor.

LEWA YOK

Dortmund cephesinde ise eksikler can yakıyor. Takımın gol yollarındaki en önemli ismi Robert Lewandowski, kart cezasından dolayı bu kritik maçta yerini alamayacak. Neven Subotic, Sven Bender, İlkay Gündoğan, Marcel Schmelzer ve Jakub Blaszczykowski'nin sakatlıkları ise sürüyor.

REAL MADRID: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Alonso, Modric, Isco, Ronaldo, Benzema, Bale

DORTMUND: Weidenfeller, Durm, Hummels, Piszczek, Sokratis, Kehl, Nuri, Mkhitaryan, Grobkreutz, Reus, Aubameyang

MAÇ HANGİ KANALDA?

SAAT: 21:45
STAT: Bernabeu
YAYIN: Smartspor

PSG-Chelsea maçı hangi kanalda