Recep Bölükbaşı: Şenol Hoca isterse 20 yıl kalabilir

Recep Bölükbaşı: Şenol Hoca isterse 20 yıl kalabilir

Merinos Stadı'nda düzenlenen bir etkinlik sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bölükbaşı, Şenol Güneş ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir gazetecinin "Hafta içinde yaptığınız açıklamalarda teknik direktör Şenol Güneş'in sözleşmesini 10 yıl uzatmak istediğinizi söylemiştiniz. Bu konuda deneyimli teknik adamla görüştünüz mü?" sorusuna Bölükbaşı, şu yanıtı verdi:

10+10 YILLIK

"Biz 9 ay önce yönetim kuruluna göreve gelince daha hiçbir hoca ile görüşmeden Şenol Güneş ile görüştük. Sezon başında teknik direktörümüz Şenol Güneş ile görüşürken anlaşmamız için espri olarak '1+10' yıllık demiştim. Şimdi '10+10 yıllık' diyorum. Neden? Çünkü geçen dönem Bursaspor takım olarak, camia olarak bölünmüştü. Pek istikrar yoktu. Güneş'i Bursa camiası da taraftarlar da sevdi. Başarısı, efendiliği, kişiliği tartışılmayacak bir hocamız. Türkiye ve dünyada söz sahibi bir insan. Ekibi de iyi. Güzel bir ekip şeklinde gidiyoruz. Birbirimizi seviyoruz. Şu an erken ama o istediği sürece 10 değil daha fazla da kalabilir. Önemli olan onun istemesi."