Reza atının konforu için 800 bin TL harcadı

Reza atının konforu için 800 bin TL harcadı

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan ve serbest bırakılan İranlı işadamı Reza Zarrab'ın yurtdışına çıkış yasağı da kaldırıldı.Tüm dertleri sona eren Zarrab'ın yeni gündeminde uzun zamandır ilgilenmediği atları var.

ATLARI İÇİN 800 BİN TL'LİK ÖZEL ARAÇ ALDI

Milliyet'te yer alan habere göre, Reza Zarrab, kazandığı yarışlarla yüzünü güldüren safkan Dutyfree için imkanlarını seferber etti. Zarrab, İngiliz atının yarışlara konforlu bir şekilde gitmesi için 800 bin TL değerinde özel bir araç satın aldı.

EBRU'YA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ ALMIŞTI

Zarrab, 800 bin TL ödediği İngiliz atını eşi Ebru Gündeş'e doğum günü hediyesi olarak almıştı. Dutyfree birçok yarış kazanarak sahibesi Gündeş'e 979 bin 700 TL yarış ikramiyesi kazandırdı. Zarrab'ın atı El Ganador ise bu yıl içinde toplam 248 bin TL para kazandırdı.

HER ŞEY ATLARI ÜRKMESİN DİYE

Servet değerindeki yarış atları için çok sıkı güvenlik önlemleri alınıyor. Atların transferi özel araçlarla yapılıyor. İçlerinde kamera sistemleri bulunuyor. Atların ürkmemesi için belli bir hız limiti aşılmıyor.

AT BİNDİ STRES ATTI

Reza Zarrab, cezaevinden çıktıktan sonra eşi Ebru Gündeş'le ilk kez Kemer Country'de görüntülenmişti. Kızları Alara'yı da yanlarına alıp tatile çıkan Zarrab çifti at binip, stres atmıştı.

Reza atının konforu için 800 bin TL harcadı