Rıdvan Dilmen: Aziz Başkan görev alabileceğimi söyledi

Rıdvan Dilmen: Aziz Başkan görev alabileceğimi söyledi

Türkiye'nin usta futbol yorumcularından Rıdvan Dilmen, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

ŞİKENİN Ş HARFİYLE İŞİM OLMAZ

Habertürk'te yayınlanan Karşıt Görüş programına katılan Dilmen, Bochum davasıyla ilgili olarak, ''Şikenin 'ş' harfiyle asla işim olmadı. Ne ben sorgulandım, ne takibe alındım. Hayatımın hiçbir kısmında bu dosyayla adım yan yana gelmedi. Birkaç tane kendini bilmez yalandan bir şeyler konuştular. Ben 'bu dosyaya kim bakıyorsa ona gideceğim' dedim, gittim. Adam bana 'kardeşim güle güle seninle işimiz yok' dedi. Bochum davasında benim adım yan yana gelmez'' ifadelerini kullandı.

HER ZAMAN GÖREV ALABİLİRSİN

Ayrıca Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisi için ''Kulübümüzün kapısı sana her zaman açık. Fenerbahçe'de her zaman görev alabilirsin.'' ifadelerini kullandığını belirtti.

BİRİ HAPİSTEYDİ DİĞERİ ŞU AN KAÇAK

Fenerbahçe'ye kumpas iddiaları hakkında da konuşan Dilmen, "Fenerbahçe yargılanırken TFF Tahkim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Karakuş, şu an yargıtay ve emniyetin imamı olduğu için yurt dışına kaçtı. Disiplin Kurulu'nda başka bir arkadaş daha var. Etik Kurulu Başkanı da görevden alınmıştır. Fenerbahçe'ye şike suçlaması yapan iki kişinin biri kaçak, diğeri de kışı hapiste geçirmiştir" dedi.