Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe 5-3-2 oynadı

Spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen, bugün Sabah gazetesinde yazdığı yazıda Fenerbahçe'nin Monaco karşısında 3-5-2'yi sadece ikinci yarının belli bölümünde oynadıklarını daha çok 5-3-2 sistemiyle oynadıklarını belirtti.

İşte Rıdvan Dilmen'in yazısındaki o bölüm;

"5 OYUNCUNUN 4'Ü İLK DEFA OYNUYOR"

"Defansın, kaleci dahil 5 oyuncunun 4'ü ilk kez oynuyor... Defansın 5 oyuncusu diyorum çünkü Fenerbahçe, 3-5-2 filan oynamıyor. 3-5-2'yi sadece ikinci yarının 15 dakikasında gol atana kadar oynadı. Fenerbahçe, 5-3-2 oynuyor. Geçen yılki 4'lü defanstan bir oyuncu var. Yani 5 defanstan 4'ü ilk kez oynuyor. Yine geçen yılki kadrodan sezon başındaki Shakhtar Donetsk maçına baktığımızda hatta sezonun son haftasındaki Başakşehir ve Sivas karşılaşmaları da dahil değişmeyen Josef de Souza, Ozan (çoğu zaman yedekti), Hasan Ali (çoğu zaman yedekti), Fernandao (çoğu zaman yedekti) ve Kjaer."

"CİDDİ PROBLEMLER YAŞANDI"

"Bir takımın 2.5 ayda bu kadar kadro değişikliği yapması handikaptır. Bir de buna sistem değişkliği ile Pereira katkı sağlayınca savunma organizasyonunda da hücum organizasyonunda da çok ciddi problemler yaşadı."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...