Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'de ışık yok

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Başakşehir'e yenildiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

"PUAN FARKI AÇILIYOR"

Fenerbahçe'nin futbolundan umutsuz olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen; "Başakşehir'i tebrik edelim. Başakşehir, organizasyonu iyi bir takım ama Başakşehir'i bugün beğenmedim. Buna rağmen Fenerbahçe'ye 3 tane gol attılar. Fenerbahçe'nin 1 gol yediği maç yok. Resmi maçlarda hep gol yemiş. Herkesten 2 gol yiyorlar.

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'de ışık yok

Fenerbahçe'nin 5 puanı var ve puan farkı açılıyor. Taraftar, bir mermi daha kullandı ve maça geldi. Tabii ki sabır önemli, zaman gerekli evet ama, Fenerbahçe gelecek için ışık veriyor mu? Ben çok ışık görmedim açıkçası." dedi.

"BEŞİKTAŞ MAÇINDAN SONRA TARAFTAR GELMEZ"

Sarı-lacivertli ekibin transfer politikasını da eleştiren Dilmen; "Fenerbahçe oynuyor ama icraat yok. Fenerbahçe tribünü Beşiktaş maçında da tribünü doldurur. Ama ondan sonra seyirciyi bulamazsınız. Bulursanız da onlar küfür etmek için gelenlerdir.

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'de ışık yok

Aziz Yıldırım, Mayıs ayında transferi bitireceğiz dedi. Neto, Soldado, Janssen ne zaman geldiler? Galatasaray daha erken bitirdi. Neto ile Skrtel ilk kez oynuyor. Fenerbahçe bir de kendi karakterinin dışında bir format ile sahaya çıktı. Günümüz teknik direktörlerinin analiz ve bilimlerden faydalanması lazım." şeklinde konuştu.