Rıdvan Dilmen: Riekerink maçı okuyamıyor

Dilmen devre arasındaki yayında şunları söyledi:

OFSAYT İDDİASI

"Ofsaytı konuşmak doğru olmaz. Onu maçtan sonra görüntüleri görerek konuşuruz.Galatasaray - Trabzon, Fenerbahçe - Trabzon, Beşiktaş - Trabzon dediğiniz zaman, maç nerede olursa olsun, Trabzonspor'un ligdeki pozisyonu ne olursa olsun, haftanın maçı bu maç dersiniz..."

"GALATASARAY'IN SAÇMA BİR OFSAYT TAKTİĞİ VAR"

"Hamle yapması gereken takım Galatasaray... Değişiklik yapılır mı bilmiyorum ama gerekirse Sneijder'i ikinci bir ön orta saha olarak alıp, Yasin değerlendirilebilir. Galatasaray çok ama çok saçma sapan bir ofsayt taktiği yapıyor. Galatasaray'ı bekleyen tehlike çizgi halinde yakalanmak..."

"RİEKERİNK'İN MAÇI OKUMASI ÇOK ZAYIF"

Rıdvan Dilmen, konuk takımın 1-0 kazandığı Galatasaray - Trabzonspor maçı sonrası yapılan programda ise şöyle konuştu:

"Taraftar tarafından çok seviliyor ama; Riekerink'in maçı okuması zayıf. Bunu Galatasaray taraftarının görmesi gerek. De Jong'u neden oyuna sokuyorsun Riekerink Bey? Bak ben eksik oynarım, yine De Jong'u oyuna almam! Uğur Demirok başta olma olmak üzere Trabzonspor'un savunması harikaydı. Antalya maçı, Gençlerbirliği maçı bize bu mağlubiyetin geleceğini gösteriyordu. Geçen hafta Galatasaray'ın oyununu konuştuk. Selçuk'u çıkarırsan oraya ofansif oyuncu monte edersin. Tolga geriye oynar, ileriye oynamaz; De Jong ceza sahasına girmez. Riekerink'in oyuncu değişiklikleri Galatasaray'ın lehine değil hep aleyhine oluyor."