Riekerink oyuncu değişikliği eleştirilerine cevap verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink Antalyaspor maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

"AYNI DEĞİŞİKLİKLERİ YAPARIM"

Derbide oyuncu değişiklikleri konusunda eleştirilern Riekerink; "Oyuncu değiştirme konusuna gelirsek, Talisca oyuna girdi. Cenk'in içeri iyice girmesiyle birlikte 4 forvete döndüler. İyi analiz etmek gerekiyor. Ben de analiz ettim ve değişiklikleri kafamda kurguladım. Doğru zamanda, doğru yerde hamleleri yapmak gerekir. Gollerde duran toptan geldi. Savunmamız iyi bir performans gösteriyordu. Oyun anlamında yenilmiş goller değildi. Farklı senaryolar da kafamda vardı. O değişiklikleri yapma kararı verdim. O maça geri dönersek yine aynı değişiklikleri yaparım. Türkiye Kupası ve Süper Kupa finaline benzeyen de bir maç oldu." dedi.

Riekerink oyuncu değişikliği eleştirilerine cevap verdi

"2 GÜN DURAN TOP ÇALIŞIYORUZ"

"Duran top meselesi çok önemli bir konu. Maçların kaderini değiştiren bir durum. Problemin nerede olduğunu anlamamız lazım. Problem bireysel mi yoksa genel organizasyonda mı bunu çözmemiz gerekir. Diğer taraftan ikinci ve üçüncü top dediğimiz devamı var. Geçen maç bir golü de bunu yedik. Hafta içi çalışmalarımızda 2 günümüzü buna ayırıyoruz. Duran toplara hem defansif hem ofansif çok önem veriyoruz. Umarım bundan sonraki maçlarda duran toptan gol yemeyiz."