Rockçı İmam Tüzer: Tehditlere aldırmıyorum

Rockçı İmam Tüzer: Tehditlere aldırmıyorum

ABD konseri sonrası dikkatleri üzerine çeken ve sosyal medyada tehdit mesajları alan Ahmet Muhsin Tüzer, Türkiye dönüşü sonrası savcılığa giderek tehdit eden kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Rockçı İmam Tüzer: Tehditlere aldırmıyorum

AMERİKA'DA KONSER VERECEĞİM

Tehditlerin ardından görevi olan imamlık vazifesine kaldığı yerden devam eden Tüzer, ölüm tehditlerine aldırmadığını belirterek şöyle konuştu: “Firock Grubu olarak şuana kadar profesyonel anlamda bir konser gerçekleştirmedik. Ekim ayında Amerika'da büyük bir konser vereceğim.”

ÖNCE KAŞ VE FİNİKE'DE KONSER VERECEK

Pınarbaşı köyünde işadamı Özcan Aydemir tarafından düzenlenen mevlitte İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Ahmet Muhsin Tüzer, ilk olarak Mayıs ayında Kaş Likya Kültür ve Sanat Festivali ve 2 Temmuz'da düzenlenecek Finike Festivali'nde konser vereceğini belirtti. Konser davetinden dolayı oldukça memnun olduğunu ifade eden Tüzer, şunları söyledi: “Firock Grubu olarak şuana kadar albüm çalışmaları ve bir konser gerçekleştirdik. Kaş ve Finike konserlerimizle profesyonel anlamda ilk defa ciddi adım atmış olacağız.”

ABD'DE KONSER

ABD'de geçen aylarda verdiği konser sonrası kendisine yapılan tehditlerin, olumlu tepkilerden az olduğuna değinen Ahmet Muhsin Tüzer, sözlerini şöyle sürdürdü: “ABD konseri sonrasında Türk kamuoyunda oluşan olumlu tepki bizleri sevindirdi. Tehditlere hiç aldırmıyorum. Kaş Likya Festivali'nde ve ardından 2 Temmuz'da Finike'de konser vereceğiz. Ardından Allah nasip ederse Ekim ayında Amerika'da büyük bir konser vereceğiz.”

AK PARTİLİ BAŞKANDAN DESTEK

Pınarbaşı köyünde mevlit töreni sonrası Ahmet Muhsin Tüzer ile bir araya gelen Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Tüzer'i küçüklüğünden bu yana tanıdığını söyledi. Tüzer'in ülkesi adına başarılı bir yol haritası çizdiğini belirten Kocaer, şöyle konuştu: “Ahmet Muhsin daima kendisine başarıyı şiar edinen ve başarması için de elinden gelen bütün gayreti gösteren bir arkadaşımız. Ben bu teşebbüsünde kendisinin başarılı olmasını diliyorum. Hocamızın hem musiki hem de yöremize uygun ezgilerle halkın karşısına çıkarak sanat hayatında da, imamlık hayatında da başarılarını sürdüreceğine inanıyorum.”

Rockçı İmam Tüzer ile Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer'e, Kaş Müftüsü Fethullah Yavuz ve ilçe köylerinden gelen imamlar ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Tüm imamların ilahiler okuduğu mevlitte, Başkan Halil Kocaer ve Ahmet Muhsin Tüzer de ilahi okuyarak dinleyenleri mest ettiler.