Ronaldo: Juventus taraftarı beni etkiledi

İspanyol devi Real Madrid'de yaşadığı başarılı kariyer sonrası hayatıne yeni bir sayfa açan ve Juventus'a transfer olan Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo, basına önemli açıklamalarda bulundu.

Ronaldo röveşata golünde adeta uçtu - VİDEO

Sözlerine, Juventus'u tercih etmesinin nedenlerini anlatarak başlayan Ronaldo, bir gün mutlaka siyah-beyazlı ekipte forma giymek istediğini belirtirken, "Neden mi Juventus'a geldim? Çünkü harika bir kulüp. Çocukluğumdan beri takip ederim. Bir gün burada oynamak istiyordum. Dünyanın en büyük takımlarından biri ve ben de burada olmaktan çok mutluyum" dedi.

İTALYA'NIN EN İYİ TAKIM

Portekizli yıldız, Juventus'a transferinin en önemli etmenlerinden birinin taraftarlar olduğunu dile getirirken, "Gelmeye karar vermem için belirli bir an yoktu. Juventus ile son yıllarda birkaç kez karşılaştık ve İtalyan taraftarların beni sevdiğini hissettim. Juventus İtalya'nın en iyi takımı ve kolay bir karar oldu" ifadelerini kullandı.

Ronaldo: Juventus taraftarı beni etkiledi

JUVENTUS TARAFTARININ BENİ ALKIŞLAMASI ŞAŞIRTICIYDI

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Juventus deplasmanında taraftarın kendisini ayakta alkışlamasından özellikle etkilendiğini dile getiren Ronaldo, "Juventus taraftarının geçen sezon beni ayakta alkışlaması şaşırtıcıydı. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Devler Ligi'nde tüm stat ayakta, inanılmazdı. Juventus'u seviyordum ama o an sevgim daha da arttı" diyerek itirafta bulundu.

Ronaldo: Juventus taraftarı beni etkiledi

AMACIM KUPALAR KAZANMAK

İtalyan devine kupalar kazanmak için geldiğini söyleyen Ronaldo, temel amacının Juventus'u güçlü kılmak olduğunu söyledi ve, "Juventus'a katkı vermek, geliştirmek benim görevim olacak. Hem oyundan keyif almak hem de Juventus'u güçlü kılmaya çalışacağım. Amacım formda olmak, takıma yardım etmek, kupaları ve madalyaları almak" dedi.