Ronaldo Messi'den fazla kazanmak istiyor

Real Madrid'in yıldızı Ronaldo alacağı yeni kontrattaki maaşının, Barçalona'nın yıldızı Lionel Messi'nin kazandığından daha fazla olmasını istedi.

Ronaldo'nun, kendisinin Balloon D'or ödülünü bu yıl beşinci kez kazanacağına inandığı ve de bu başarılarının maaşına da yansıtılmasını istediği gelen haberler arasında.

Ronaldo Messi'den fazla kazanmak istiyor

Son dönemde çıkan haberlerde oyuncunun takımda mutsuz olduğu belirtilse de sözleşme görüşmelerinin önümüzdeki aylarda tamamlanması bekleniyor.

"CEZA GELİR VE SİZ DE ÖDEMEZSENİZ GİDERİM"

Yaz döneminde, vergi kaçırma suçlamasıyla karşılaştıktan sonra yeterli destek görmediği için ayrılma talebini basınla paylaşan Portekizli yıldız, daha sonraki süreçte ise Real Madrid'de mutlu olduğunu açıklamıştı.

Şu an için görülmeye devam edilecek olan davada suçlu bulunursa 13 milyon sterlinlik bir ceza ödeyecek olan 32 yaşındaki yıldız, Real Madrid başkanı Florentino Perez'e alması muhtemel cezayı kulübün ödemesini istediğini iletti.

Ronaldo Messi'den fazla kazanmak istiyor

Ronaldo, eğer ceza alır ve Real Madrid bu cezayı ödemezse de takımdan ayrılacağını başkan Perez'e bildirirken, bu haber başta Manchester United olmak üzere birçok takımı iştahlandırdı.

RONALDO YİNE BLÖF YAPIYOR

Real Madrid yönetimine, 'Vergi suçlamasından ceza alırsım siz ödersiniz yoksa giderim' blöfü yapan Ronaldo, bu kez de yeni kontratındaki ücretin Messi'den fazla olmaması durumunda sözleşme imzalamayacağını söyledi.