Ronaldo Platini'nin elini sıkmadı - İZLE

Ronaldo Platini'nin elini sıkmadı - İZLE

FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde San Lorenzo'yu 2-0 mağlup ederek şampiyon olan Real Madrid'de süperstar Cristiano Ronaldo, seremonide yaptığı hareketle gündeme oturdu.

Şeref tribündeki tokalaşma esnasıda, tüm Real Madridli oyuncular protokolle tokalaşırken Cristiano Ronaldo, UEFA Başkanı Michel Platini'nin elini havada bıraktı.

PLATİNİ ŞAŞKINA DÖNDÜ

UEFA Başkanı Michel Platini, bu olayın ardından Ronaldo'nun arkasından şaşkınlıkla bakakaldı. Bu olay tüm dünya futbol medyasında bir anda manşetlere oturdu. Cristiano Ronaldo'nun bu hareketi yapmasının nedeni olarak, Alman futbol dergisine konuşan Michel Platini'nin Dünyada Yılın Futbolcusu ödülü için Alman futbolcuları savunması gösterildi.

İşte o an - İZLE

Real Madrid 2-0 San Lorenzo maç özeti - İZLE

AYNISI ÜLKEMİZDE DE OLMUŞTU

Bu olayın aynısı geçen sene Sarı Kırmızılı futbolcu Felipe Melo ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören arasında yaşanmıştı. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile Eskişehirspor arasında oynanan maç sonrasında kupa töreninde Felipe Melo, kendisi hakkında söylediği sözler yüzünden protokol sırasında TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in elini sıkmamış ve Türkiye'de bu olay günlerce konuşulmuştu.